Каталог
Каталог

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Oбратно към списъка

Кабел за свързване/кабел за свързване на ifm electronic GmbH

Запитване за продукт  

Гнезда
Гнездата обикновено се използват в технологиите за автоматизация за свързване на сензори и задвижващи механизми с конектори към разклонителни кутии.

Дори когато се закрепват ръчно, се гарантира перфектно трайно уплътнение на връзките на сензорите и задвижващите механизми. Вграденият краен ограничител предпазва О-пръстена от разрушаване, причинено от прекалено затегната съединителна гайка. Дори в тежки индустриални условия съединителите са защитени от неволно разхлабване чрез специална защита от вибрации. Някои типове са снабдени с добре видими светодиоди за индикация на състоянието на работа и превключване.

Тяхната гайка от висококачествена неръждаема стомана и уплътнителните материали, предназначени за хранително-вкусовата промишленост

, квалифицират съединителите ecolink EVT и EVF за използване в хигиенни и влажни зони. Гнездата са устойчиви на често почистване под високо налягане с агресивни почистващи препарати. Благодарение на широкия си температурен диапазон и нечувствителността си към бързи температурни промени те са особено подходящи за използване в хранително-вкусовата промишленост.

Кабелни щепсели
Кабелните щепсели често се използват за свързване на сензори и задвижвания с присъединителни клеми към разклонителни кутии или модули в автоматизираната техника.

Дори когато се закрепват ръчно, се гарантира перфектно трайно уплътнение на връзките на разклонителите и модулите. Те предлагат висока защита срещу проникване на влага и висока устойчивост на материала към агресивни течности.

Кабелните щепсели ecolink EVT и EVF са особено подходящи за използване в хигиенни и влажни зони. Те са устойчиви на често почистване под високо налягане с агресивни почистващи препарати. Благодарение на широкия си температурен диапазон и нечувствителността си към бързи температурни промени кабелните щепсели са особено подходящи за използване в хранително-вкусовата промишленост.

Кабели за джъмпери
Кабелите за джъмпери са снабдени с щепсел и гнездо. Те се използват за свързване на сензори към разклонителни кутии и модули.

Те осигуряват надеждно и постоянно уплътняване на връзките на сензора и разклонителя, дори когато се монтират без инструменти. Вграденият краен ограничител предпазва О-пръстена от разрушаване, причинено от прекалено затегната съединителна гайка. Дори в тежки индустриални условия съединителите са защитени от неволно разхлабване чрез специална защита от вибрации. Някои типове са снабдени с добре видими светодиоди за индикация на състоянието на работа и превключване.

Тяхната гайка от висококачествена неръждаема стомана и уплътнителните материали, предназначени за хранително-вкусовата промишленост

, квалифицират джъмперните кабели ecolink EVT и EVF за използване в хигиенни и влажни зони. Джъмпер кабелите са устойчиви на често почистване под високо налягане с агресивни почистващи препарати. Благодарение на широкия си температурен диапазон и нечувствителността си към бързи температурни промени те са особено подходящи за използване в хранително-вкусовата промишленост.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Съединителни елементи

Съединителни елементи (IO-Link)

Модул за безопасност за IO-Link
8 безопасни OSSD входа
4 мощни изхода с отделно 24 V захранване
PROFIsafe телеграма, тунелирана чрез IO-Link
Безопасност до SIL 3 и PLe
IO-L...