Каталог
Каталог

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Oбратно към списъка

Система за безопасност при преобръщане на Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Запитване за продукт  

Системата за закрепване на макари Dolezych е специално разработена за закрепване на кръгли товари, като макари, тръби и валове. Те могат да бъдат закрепени бързо и лесно с ролковата система за закрепване, за да се транспортират по пътя без особени усилия.

Системата се състои от перфорирана релса и два фиксиращи клина. Клиновете се състоят от носеща и опорна повърхност. Този метод на сглобяване улеснява и опростява настройката и смяната на клиновете, които могат да се поставят навсякъде в перфорираната релса. Това дава възможност за транспортиране на товари с различен диаметър. Клиновете са оборудвани и с допълнително предпазно устройство, което предотвратява излизането им от перфорираната релса по време на транспортиране. Системата за закрепване на ролките може да се използва надлъжно и напречно на товарната площ. В съответствие с техническите спецификации на транспортната единица тази система не е обвързана с конкретно място на товарната площадка.

По време на разработката голямо значение се отдава на бързото прилагане и лесното боравене, като се вземат предвид разпоредбите за обезопасяване на товара, изисквани от VDI 2700 ff за транспортиране, например на твърдо навити хартиени ролки, намотки, кабелни барабани и т.н. Системата е изработена от висококачествен материал и може да се използва за различни видове товари. Благодарение на висококачествения материал той може да се използва за широк спектър от различни натоварвания.

Допълнителното закрепване с подходящи ремъци, с помощта на принудително или формоизключващо закрепване на товара, или чрез комбиниране на тези два метода, осигурява много добро закрепване на товара.

Вашите предимства:
  • закрепва кабелни барабани с тегло до 20 000 кг (използване на 2 релси)
  • бързо сглобяване и разглобяване благодарение на ниското собствено тегло
  • одобрени от TÜV Nord

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Осигуровки за товари

Мрежи за привързване

Персонализирана защита за всеки тип автомобил

Мрежите за обезопасяване на товари на DoKEP са практични помощници за перфектно обезопасяване на товари във вагони, микробуси, ремаркета или ка...

Скоби за натоварване с тресчотка

Акцент: нов принцип на проектиране

Тайната на уникалното досега съотношение между хода на затягане и общата дължина се крие в конструкцията на тресчотката на DoRa. Вместо два шпиндела с рез...