Каталог
Каталог

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Oбратно към списъка

Ленти за закрепване при транспортиране на превозни средства (TensionController) на Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Запитване за продукт  

Сигурно закрепване и защита на системата

Благодарение на специално разработената повърхностна структура нашият TensionController е изключително устойчив на хлъзгане. В същото време плъзгащото се вътрешно покритие осигурява перфектни условия за оптимално предаване на силата, както и за леко и равномерно натоварване на повърхността на жлеба на лентата за движение на транспортьора. Специалното плъзгащо се свойство също така означава, че лентата за закрепване (35 mm или 50 mm) може да се прекарва бързо през маркуча на контролера по време на навиването и позиционирането.

Системите (TensionController плюс ремък за закрепване) са стандартно оборудвани с полиестерни ленти (удължение <4%), а във версията Premium - с високоефективното влакно UHMW-PE (удължение <1,5%). Възможна е и смес от двата материала (удължение <2,5 %). UHMW-PE поддържа добрите плъзгащи свойства на TensionController и по този начин осигурява още по-оптимално разпределение на силата на обтягане и положително влияние върху обтягането. Освен това, в зависимост от личните предпочитания и приложението, може да се избира между въртяща се на 360° кука или профилна кука. Системата е разработена в съответствие с указание VDI 2700, листове 8.1 и 8.2, сертифицирана е по GS и отговаря на указанията за натоварване на DAIMLER. Заключение: Всичко отгоре.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Системи за защита при товаро-разтоварни дейности

Система за укрепване на товари за армировъчна стоманена мрежа

DoUniFlex® Закрепване на товари от армировъчна стомана

Най-накрая безопасно транспортиране на армировъчна стомана!

Правилното осигуряване на натоварването на армировъчните ст...