Каталог
Каталог

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Oбратно към списъка

Системи за топлинно профилиране Datapaq® Solar Tracker® на FLUKE Process Instruments GmbH

Запитване за продукт  

Системите за температурно профилиране SolarPaq® са проектирани за специфична употреба в производството на фотоволтаици (PV). Тези системи, състоящи се от удобен за потребителя софтуер Insight™, регистратори на данни Datapaq® Q18, термични бариери от неръждаема стомана, термодвойки с PTFE или минерална изолация и аксесоари, ви осигуряват необходимите инструменти за постигане на най-високи производствени резултати.

Регистраторът Datapaq Q18 се отличава със здрави, надеждни и точни вериги за събиране на данни, ясни индикатори за състоянието и интелигентна система за управление на батерията. Освен това разполага с бутони за старт/стоп, задействане по време или температура, капацитет на паметта от 300 000 отчитания и измерва широки температурни диапазони от -200°C до 1370°C/-328°F до 2498°F.

Система за профилиране SolarPaq за покритие на панели CiGs

Системата за профилиране на температурата SolarPaq за CiGs Panel Coating следи стъкления субстрат, докато преминава през процеса на вакуумно покритие. Нейното ядро, регистраторът на данни DQ1840, е разположено в обработен от твърда неръждаема стомана корпус с дебелина само 9 mm (0,35"), като всички светодиоди и бутони са вдлъбнати за защита от топлината по време на процеса.

Тази система преминава през многокамерния процес, като измерва температурния профил от до 4 позиции върху стъклото; дори при активирана плазма. Тази функция, съчетана с уникалната термична бариера от отразяващи плочи, позволява системата да се използва, без да се прекъсва нормалният производствен поток.

Система за профилиране на SolarPaq за антирефлексно покритие

Системата за профилиране на температурата SolarPaq за антирефлексно покритие следи температурния профил на фотоволтаичните (PV) клетки, докато те преминават през процеса на плазмено покритие, без намеса и скъпоструващи модификации на носителя на клетката.

Въз основа на нашите проучвания с най-големите производители на оборудване тази система за профилиране е проектирана да преминава през процесните камери и да измерва температурата на клетките дори при активирана плазма. Тази функция, съчетана с уникалната възможност да се вгражда направо в немодифициран клетъчен носител, позволява да се извършва температурно профилиране, без да се нарушава нормалният производствен поток.

SolarPaq System for Lamination

Системата за температурно профилиране SolarPaq на Datapaq за процеса на вакуумно ламиниране е лесно и бързо решение за мониторинг на температурата, без да са необходими влачещи се термодвойки или риск от повреда на оборудването за ламиниране. Регистраторът и свързаните с него термодвойки се поставят в ламинатора заедно с листа, който трябва да бъде наблюдаван. Системата преминава през ламинатора и на излизане от него информацията за температурния профил може да бъде изтеглена и анализирана.

Система SolarPaq за контактно сушене

Тази уникална система за температурно профилиране SolarPaq за процеса на контактно сушене може да се използва за наблюдение на температурния профил през фурни с разстояния само 10 mm (0,39 инча). Чрез използването на новия, високомасов и нискоразположен регистратор на данни за температурата DQ1840 тази система облекчава необходимостта от използване на термична бариера, като гарантира, че оптимизирането на процеса на сушене е бързо и лесно.


Система SolarPaq за контактно изпичане

Системата за температурно профилиране SolarPaq за процеси на контактно изпичане използва радикално нова скоба за сонда и позволява точни и повтарящи се измервания на производствена клетка, без да е необходимо лепене или настройка на тестови детайл. Клетката се вкарва в носача и след това специално проектираните термодвойки се плъзгат в необходимата позиция.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Уреди за измерване на температура

Уреди за измерване на температура (Raynger 3i Plus)

Високотемпературният ръчен инфрачервен термометър Raytek® Raynger 3i Plus е проектиран така, че да отговаря на изискванията за ефективност на процесите в много промишлени приложения, включителн...

Системи за профилиране на топлинна обработка на пещи Datapaq®

Системата Datapaq Furnace Tracker за термична обработка на метали от Fluke Process Instruments включва регистратор на данни Datapaq TP6, термобариера по избор (Datapaq TB40 или TB49), термодвойки и...

Системи за изследване на равномерността на температурата в пещта Datapaq®

Системата Datapaq Furnace Tracker за изследване на равномерността на температурата (TUS) от Fluke Process Instruments включва възможност за избор на регистратор на данни (TP6 или XDL12), избор на т...

Пещни системи Datapaq® за измерване на температурни профили

Системите за специализирано профилиране Datapaq Furnace Tracker на Fluke Process Instruments включват регистратори на данни Datapaq TP6 и Datapaq DP5, стотици специфични за приложението термични ба...

Уреди за измерване на температура (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® предлага системата Oven Tracker® XL2 - най-новото поколение системи Oven Tracker за надеждно, всеобхватно, интелигентно и лесно за използване профилиране на температурата във фурна...