Каталог
Каталог

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Oбратно към списъка

Помпи за хранително-вкусовата промишленост (FLUX FOOD) на FLUX-GERÄTE GmbH

Запитване за продукт  

Серията помпи със символа на стъклена вилица

Помпите FLUX FOOD отговарят на най-новите европейски стандарти за безопасност за повърхности, които са в контакт с храни. Те отговарят на изискванията на Регламент (ЕО) № 1935/2004 и Регламент "Пластмаси" (ЕС) 10/2011 и е разрешено да носят символа "стъклена вилица".

Серията FLUX FOOD
Серията FLUX FOOD включва помпите за бъчви и контейнери FP 427 FOOD и FP 430 FOOD и ексцентриковата червячна помпа F 560 FOOD. Всички помпи FOOD са изработени от неръждаема стомана. Те покриват широк спектър от приложения - от пренос на флуиди с нисък до висок вискозитет, и са лесни за разглобяване и почистване. Освен това бъчвообразната помпа FP 430 FOOD е снабдена със защита от експлозия при пренос на алкохоли.

Предимства

  • Сертифицирана е за контакт с храни в съответствие с последните разпоредби на ЕС
  • Сертифицирана и в съответствие с изискванията на FDA (за пазара в САЩ)
  • Предлага се и взривозащитена бъчвова помпа
    Лесно се демонтира и почиства

помпи 3-A за пазара на САЩ
За разлика от Регламента на ЕС и изискванията на FDA, сертифицирането в съответствие със санитарните стандарти 3-A, изисквани за САЩ, се фокусира и върху специални изисквания по отношение на конструкцията на помпата. Още от 1995 г. FLUX предлага помпи от сериите F 427 и F 560, които отговарят на изискванията на FDA и са сертифицирани по 3-A.

Запитване за продукт