Каталог
Каталог

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Oбратно към списъка

Система за пълнене с технология за претегляне (FLUX-FILL WT) на FLUX-GERÄTE GmbH

Запитване за продукт  

С полуавтоматичната система за пълнене FLUX-FILL WT могат да се пълнят бързо, ефективно и безопасно течности с нисък вискозитет до вискозни, както и пенообразуващи се течности. Системата работи с калибрирана технология за претегляне и по този начин дава възможност за пълнене в съответствие с германската наредба за предварително опаковане (FertigPackV).

Интегрираната система за управление на програмите за пълнене улеснява пълненето на течности в най-различни контейнери, като се използват различни, автоматично изпълнявани методи за пълнене, като например над-бункер, под-бункер и под-бункер. Пълненето чрез грубо и фино дозиране гарантира спазването на минималните количества и свежда до минимум непреднамереното препълване. Това прави системата особено подходяща за пълнене на малки и средни партиди контейнери, със и без смяна на контейнерите - както за вътрешна употреба, така и за продажба.

В комбинация с други продукти от гамата помпи и аксесоари FLUX захранващата страна също може да бъде оптимално проектирана за съответното приложение. По този начин може да се конфигурира компактна, полуавтоматична линия за пълнене от системата за пълнене и компонентите за подаване.

Запитване за продукт