Каталог
Каталог

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Oбратно към списъка

Съчленена престилка (Topclose) на Arno Arnold GmbH

Запитване за продукт  

Теглото на Toplclose е с 50% по-малко от това на обикновените престилки. Направляващият път също се предлага с олекотена конструкция, което означава, че компонентите на системата могат да работят при по-високи скорости, без да е необходимо да се преконфигурират. Topclose се отличава с естетичен външен вид с гладка, затворена повърхност от неръждаема стомана и специално проектирани профили от неръждаема стомана.

Тъй като функцията за почистване на стружки е интегрирана в Topclose, транспортът е по-малко податлив на замърсяване и отломки. Topclose е адаптивен, като лесно се навива около по-малки диаметри. Затворената задна стена е напълно уплътнена. Условията на приложение и изискванията на клиента определят материалите, използвани за изработката на този продукт. Благодарение на многото си предимства и лесния, бърз монтаж Topclose е идеалната система за покриване на метални, пластмасови или дървени обработващи центрове.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Престилки

Ролетни щори (Apron)

Престилки" Престилките за връзки са се доказали многократно като спестяващи място и изключително здрави защитни покрития в машиностроенето. Благодарение на малката си монтажна дълбочина и възможнос...