Каталог
Каталог

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Oбратно към списъка

Енкодери без лагери на Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Запитване за продукт  

Надеждно измерване на скоростта с решение за магнитен сензор.

Безгредовите енкодери са идеалната алтернатива на монтираните на лагери енкодери, благодарение на компактния си дизайн и възможностите за лесен монтаж на почти всеки диаметър на вала. Безгредовите енкодери на Kübler вече се използват днес в задвижващата и асансьорната техника, за асинхронни двигатели или двигатели с външен ротор, или в генератори, големи двигатели и вятърни турбини. Нашата интелигентна технология е на разположение за най-високо качество на сигнала. Цифровата обработка на сигнала в реално време компенсира възможните грешки на сигнала и оптимизира управлението на задвижването. Проектирайте вашите инсталации, машини или двигатели с Kübler!

Инкрементални безлагерни енкодери

Идеални за прецизно измерване на скоростта с разделителна способност до 16 000 импулса на оборот и налични във версии HTL или TTL. Лесен и бърз монтаж благодарение на различните възможности за монтаж на вала, като например гнездо под налягане, винт в главината или винтов фланец. Голям монтажен толеранс между магнитния пръстен и главата на сензора.

Абсолютни безлагерни енкодери

Идеални за прецизно отчитане на позиция или ъгъл с разделителна способност до 16 000 измервателни стъпки на оборот и налични във версии SSI или CANopen. Допълнителни инкрементални сигнали за високодинамични задвижвания. Благодарение на абсолютния принцип на измерване, конструкцията на сензорната глава е съобразена с радиуса на магнитния пръстен. Стандартен диаметър на вала 30 mm. Този диаметър е недостатъчен за вашето приложение? Няма проблем. Моля, свържете се с нас.
За по-големи количества можем да реализираме вашето индивидуално решение за безлагерни енкодери.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Енкодери

Енкодери

Ротационните енкодери се използват навсякъде, където трябва да се измерват дължини, позиции, скорости и ъгли. Те преобразуват механичните движения в електрически сигнали. Принципите на работа на ротац...