Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

Oбратно към списъка

Тежкотоварни амортисьори (HI Series) на ITT Enidine GmbH

Запитване за продукт  

Тежък индустриален амортисьор Серия HI

Прости предпазни стопове за големи машини

Тежките индустриални амортисьори (серия HI) на ITT Enidine Inc. осигуряват безопасна защита за тежки машини, кранове и оборудване по време на пренасяне и движение на продукти.

Тежкотоварните амортисьори с големи отвори са индивидуално проектирани да забавят движещи се товари при различни условия и да отговарят на предписаните от индустрията стандарти за безопасност. Типични приложения са контролът върху мостови кранове, тролейбусни платформи, мостови кранове, прехвърляне на големи контейнери и безопасни спирания при транспортиране. Доказаните в бранша технологии за проектиране, съчетани със световни инсталации на продуктите, гарантират оптимална производителност, надхвърляща и най-взискателните очаквания на клиентите.

Преди производството на амортисьори от серията HI се генерират компютърно симулирани криви на реагиране, за да се моделират действителните условия, да се провери работата на продукта, да се потвърдят характеристиките на демпфиране и да се създадат конструкции с потребителски отвори за дроселиране, подходящи за различни условия или специфични изисквания за демпфиране.

ITT Enidine Inc. Амортисьорите от серията HI се отличават с азотна система (не изискваща поддръжка) за плавно намаляване на скоростта и пълно връщане на буталния прът. Увеличената площ на отвора води до оптимално поглъщане на енергията и по-високи коефициенти на безопасност. Усъвършенстваните съоръжения за изпитване на ITT Enidine Inc. гарантират целостта на конструкцията и експлоатационните характеристики на продукта.

Запитване за продукт