Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

Oбратно към списъка

Еластомерни изолационни опори на ITT Enidine GmbH

Запитване за продукт  

Еластомери по поръчка и шумозаглушителни устройства

Компоненти за потискане на шума, вибрациите и енергията
Еластомерните потискащи елементи на Enidine осигуряват значително намаляване на шума и потискане на вибрациите. В допълнение към стандартната си продуктова линия Enidine разработва еластомерни продукти по поръчка, като използва най-съвременни инструменти и техники за разработване на материали, тестване и бързо прототипиране. Тези продукти допълват съществуващите предложения на Enidine за изолиране на удари и вибрации, което превръща Enidine във вашия единствен източник за изолиране на удари и вибрации.

Благодарение на еластомерните демпфиращи елементи на Enidine системите работят по-плавно, по-тихо и с по-малко престои, което означава, че постигат по-дълъг експлоатационен живот. Приложенията включват офис машини, промишлено оборудване, електроника и други системи, при които се изисква потискане на вибрациите. Еластомерните продукти на Enidine включват не само "готови" решения на проблеми, свързани с контрола на ударите, вибрациите и шума, но и специално разработени решения за механично сложни или предизвикани от околната среда удари и вибрации.

Програмата за осигуряване на качеството на Enidine, в съответствие с международния стандарт ISO 9001, обхваща всички аспекти на проектирането, производството и администрирането. Тази програма гарантира, че качествените продукти се проектират, произвеждат и доставят в съответствие със спецификациите и за удовлетворение на нашите клиенти. Системата за качество на Enidine продължава да отговаря на изискванията на MIL-I-45208 и MIL-STD-45662.

Запитване за продукт