Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

Oбратно към списъка

Хидравлични амортисьори (HD/HDN Series) на ITT Enidine GmbH

Запитване за продукт  

Тежък амортисьор Серия HD/HDN

Забавяне на голямо оборудване
Серията Heavy Duty Shock Absorber Enidine HD/HDN предпазва оборудването от силни удари в приложения като автоматизирани системи за съхранение и извличане и мостови (надземни) кранове. Те се предлагат с различни дължини на хода и характеристики на демпфиране, за да се подобри животът на оборудването и да се отговори на най-строгите изисквания за забавяне.

Благодарение на специалната компактна конструкция тези амортисьори позволяват плавно и безопасно забавяне на големи енергии до 903 879 Nm на цикъл. Тези модели разполагат с вътрешен акумулатор с въздушно напълнен мехур вместо с механична възвратна пружина, което ги прави по-къси и по-леки като цяло. Поцинкованите външни компоненти осигуряват повишена защита на повърхността. За приложения в силно агресивни среди предлагаме специален материал за буталния прът и специално епоксидно покритие с боя. Всички тежкотоварни хидравлични амортисьори Enidine отговарят на изискванията на OSHA, AISE, CMAA и други спецификации за безопасност, като DIN и FEM.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Хидравлични амортисьори

Нерегулируеми хидравлични амортисьори

Нерегулируемите хидравлични амортисьори от серията Enidine PXR с малък отвор могат да се адаптират към голям набор от условия на въвеждане на енергия. Тази нова разширена линия от защитени от манип...