Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

Oбратно към списъка

Изолатори от стоманени въжета на ITT Enidine GmbH

Запитване за продукт  

Продукти за контрол на вибрациите с висока производителност

Ако търсите високопроизводителни изолатори за стоманени въжета и компактни изолатори за стоманени въжета, ITT Enidine Inc. е вашият компетентен партньор. Изолаторите от стоманени въжета са изработени от стоманени въжета от неръждаема стомана, а фиксиращите пръти са изработени от алуминий, които осигуряват ефективно потискане на вибрациите. Тяхната устойчивост на корозия ги поддържа стабилни и работещи добре в широк спектър от приложения и условия на околната среда. Изолаторите не се влияят от масла, химикали, абразиви, озон и екстремни температури.

Компактният изолатор за стоманени въжета е по-малък от конвенционалния дизайн и абсорбира ударите и вибрациите в малко пространство. Едноточковият монтаж осигурява гъвкавост при интегрирането със съществуващите продукти.

С многобройните възможности за монтаж, моделите на кримпване и вариациите на размерите, продуктите на спиралните изолатори ви помагат да отговорите на всички изисквания за индустриални, военни и търговски приложения. ITT Enidine Inc. е поела ангажимент за качество и всички продукти отговарят на стандартите DEF-STND 0755, MIL-STD-810, BV43-44, MIL-STD-167, STANAG-042, MIL-S-901 и MIL-E-5400.

Както компактните изолатори, така и изолаторите със стоманени въжета могат да се използват в кухненски компоненти, където двигателите и вентилаторите предават вибрации на съседни компоненти. Те могат да се използват и за контрол на вибрациите и топлинните разширения.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Метални ресори

Метални ресори

Потискане на вибрациите в малка опаковка

Използвайте компактните изолатори за стоманени въжета на ITT Enidine Inc. за възможно най-добро потискане на вибрациите. Компактния...