Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

Oбратно към списъка

Промишлени амортисьори (ECO Series) на ITT Enidine GmbH

Запитване за продукт  

Серия ECO Регулируеми амортисьори

Екологичен дизайн
Защо да се задоволяваме с по-малко? Когато става въпрос за защита на компонентите на вашата инсталация от повреди, причинени от високоенергийни сили, ние предлагаме висококачествени продукти на атрактивни цени, които издържат на всякакви сравнения. За приложения, при които времето за работа е критичен параметър, амортисьорите от серията Enidine ECO осигуряват защитата и издръжливостта, които заслужавате. Спестявайки ви време и пари.ITT Enidine направи революция на пазара на индустриални амортисьори, като представи първите в индустрията екологично чисти конструкции, които издържат на суровите условия на съвременното оборудване.

Серията ECO е проектирана с материали и течности, които са безопасни за околната среда. Различните модели осигуряват необходимата гъвкавост за широк спектър от работни условия с различни маси и сили на повдигане, за да покрият широк диапазон от работни параметри. Новата серия ECO осигурява производителността, която очаквате във всички случаи, независимо дали става дума за приложения с ниска скорост и висока сила на задвижване или за приложения с висока скорост и ниска сила на задвижване.

Идеални за приложения в хранително-вкусовата промишленост и други агресивни среди, където дълготрайността на продукта е важен аспект от живота на оборудването. С 336 часа тестове за издръжливост в солена мъгла, новата серия амортисьори ECO на Enidine ITT предлага най-добрата устойчивост на корозия в индустрията сред стандартните продукти.

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Промишлени амортисьори

Промишлени амортисьори

Enidine предлага най-широката гама от регулируеми индустриални амортисьори с голям отвор и монтажни аксесоари, налични на пазара днес. Серията Enidine OEMXT се отличава с плосък регулиращ бутон с дълж...

Промишлени амортисьори (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie)

Регулируеми амортисьори от серията с малък отвор

  • Поглъщане на енергия в малък пакет
    Регулируемите хидравлични амортисьори ITT Enidine осигурява...

Промишлени амортисьори (Jarret)

Специални амортисьори за големи приложения

Индустриалните амортисьори от серията Jarret използват уникалните свойства на компресия и срязване на специално разработени силик...