Каталог
Каталог

HME - Technologies GmbH

Oбратно към списъка

Нано злато на прах (7440-57-5) на HME - Technologies GmbH

Запитване за продукт  

Спецификации:

  • APS(nm): 15
  • Чистота (%): >99
  • Предложение за приложение Дозировка (ppm): Разредете го в разтворители на водна основа с концентрация 1-5ppm
  • Цвят: черница

Характеристики:

Разтворът на златни наночастици се приготвя чрез диспергиране на 15 nm или дори по-малки златни наночастици във воден разтвор. Приготвянето ще завърши с равномерен неутрален разтвор със стабилен цвят. Разтворът на златни наночастици изглежда бледочервен, а не златистокафяв. Разтворът на златни наночастици изглежда като лазурен, когато е в кондензирано състояние чрез добавяне на друго вещество. Разтворът е годен за консумация от човека и е напълно безопасен за контакт с кожата. Подобно на сребърните наночастици, Au наночастиците са устойчиви на антибиотици.

Приложения:

Когато се добавят към козметичен продукт, Au наночастиците играят ролята на избелващи, противостареещи и омекотяващи вещества; или като организми за оцветяване на храни; генетична идентификация; продукти за пречистване на околната среда за рафиниране; използват се в храни, козметика като консерванти; прилагат се при производството на антибактериални, антимикробни, противовъзпалителни лекарства и медицинско оборудване, здравни консумативи, оборудване за грижа за красотата. Ежедневни стоки за живот, като храни, напитки, сапун с нанозлато, четки за зъби, всички видове козметични маски и др.

Условия на съхранение:

Водната дисперсия на нанопрах трябва да се предпазва от слънчева светлина.
Продуктът е предназначен за научноизследователска и развойна дейност и потребителят трябва да бъде професионалист (Това лице трябва да знае как да използва този продукт.)
Дисперсиите на наночастици са суспензии на наночастици във вода. Тези дисперсии могат да се използват в този вид или да се разреждат с подходящи (съвместими) разтворители. Понякога наночастиците в дисперсиите могат да се утаят при съхранение, като в този случай те могат да бъдат смесени (разклатени) преди употреба.

Запитване за продукт