Каталог
Каталог

HME - Technologies GmbH

Oбратно към списъка

Нано волфрамов карбид на прах (HE-C-005, 12070-09-9) на HME - Technologies GmbH

Запитване за продукт  

Спецификации:

  • APS(nm): 80
  • Чистота (%): >99,9
  • Специфична повърхност (m2/g): 60
  • Обемна плътност (g/cm3): 3.2
  • Плътност(g/cm3): 15.5
  • Кристална форма: хексагон
  • Цвят: черен

Забележка: според изискванията на потребителя за наночастици можем да предоставим продукти с различен размер.

Продуктови характеристики:

Нано-волфрамов карбид на прах, има висока чистота, размер на частиците равномерна дисперсия на добро, е важна суровина за производство на циментиран карбид, нано-волфрамов карбид на прах може да направи твърда сплав има много повече отлични свойства
Нано-волфрамов карбид на прах, освен има висока твърдост, твърд цар извън, все още има устойчивост на износване, устойчивост на корозия, температура, и т.н.
Температурата на топене е 2860 ° C ± 50 ° C, температурата на кипене е 6000 ° C и също така неразтворим във вода, силна киселинна устойчивост, висока твърдост и еластичен модул.

Приложения:

Нано волфрамов карбид на прах се прилага в композитни материали, подобрява характеристиките му: Приготвянето на карбиден прах за композитни материали от нано волфрамов карбид и кобалт (WC-Co) е основната суровина и износоустойчиво покритие. Като: режещи инструменти, компютри, машини и т.н.; 2 Нано-волфрамов карбиден прах, подходящ при висока температура на механична обработка, може да произвежда режещи инструменти, пещ на структурни материали, реактивните двигатели, газови турбини и дюзи и др.

Условия на съхранение:

Този продукт трябва да се съхранява в суха, хладна и уплътняваща среда, не може да бъде излаган на въздействието на въздуха, освен това трябва да се избягва тежкото налягане, според обичайното транспортиране на стоки.

Запитване за продукт