Каталог
Каталог

HME - Technologies GmbH

Oбратно към списъка

Tantalcarbidpuder (HE-C-008, 12070-06-3) на HME - Technologies GmbH

Запитване за продукт  

Спецификации:

  • APS(nm): 1000
  • Чистота (%): >99,9
  • Специфична повърхност (m2/g): 15
  • Обемна плътност (g/cm3): 2.5
  • Плътност(g/cm3): 14.5
  • Кристална форма: куб
  • Цвят: кафяв

Забележка: според изискванията на потребителя за наночастици можем да предоставим продукти с различен размер.

Продуктови характеристики:

TaC=192.96, включително въглерод 6.224%, за кафяв твърд прах, твърд, но природата е тежка, има много висока химическа стабилност и добри характеристики при високи температури. Плътността е 14,5 g/cm3, температурата на топене: 3875°C, температурата на кипене: 5500°C. Атритивният прах от танталов карбид е един от важните керамични материали, който прави режещия инструмент с него, може да понесе 3800°C следната висока температура и причинява степен на твърдост, за да бъде възможно с дългогодишна репутация диамант красив САЩ, но цената е доста висока. Тъй като зърното на твърдата сплав на основата на волфрам е рафиниращо лекарствено средство, може да подобри производителността на сплавта очевидно, използваното количество постига продукцията на твърдата сплав на основата на волфрамов карбид 0,5 ~ 5%.

Направления на приложение:

Инструмент за рязане, стоманодобивната промишленост и лечебният препарат за усъвършенстване на зърното на твърдата сплав на волфрамова основа, може очевидно да подобри производителността на сплавта.

Условия на съхранение:

Този продукт трябва да се съхранява в суха, хладна и уплътняваща среда, не може да бъде излаган на въздействието на въздуха, освен това трябва да се избягва тежкото налягане, според обичайното транспортиране на стоки.

Запитване за продукт