Каталог
Каталог

HME - Technologies GmbH

Oбратно към списъка

Нано железен оксид на прах (HE-O-011, 1309-37-1) на HME - Technologies GmbH

Запитване за продукт  

Спецификации:

  • APS(nm): 50*200
  • Чистота (%): >99,99
  • Специфична повърхност (m2/g): 145-245
  • Обемна плътност (g/cm3): 1.4-3.8
  • Плътност(g/cm3): 4.2
  • Кристална форма: плоска
  • Цвят: червен

Забележка: според изискванията на потребителя за наночастици можем да предоставим продукти с различен размер.

Продуктови характеристики:

Наноструктурата на a-Fe2O3 в областта на газовия сензор, катализа, магнитния запис и биомедицината има широки перспективи за приложение. Поради свойствата на материала и формата на структурата на a-Fe2O3 в нанометри, следователно, е пряко свързано с това как да се получи контролируема морфологична структура на продукта a-Fe2O3, което винаги е в центъра на вниманието на хората. Понастоящем много учени, които се занимават с span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3, като например натриева олеинова киселина и морфология, използвайки хидротермална, са придобили серия от вретена, като сфера, куб, бар, лента и линейни a-Fe2O3 наноматериали, Поради горепосочения метод на структурата на продукта и като плътна в отговор на въвеждането на системата от различни органични повърхностноактивни вещества, което ще даде крайни приложения на продукта и неудобство при миене. Напоследък нашата компания възприема специален метод за контрол на мащабни контролируеми, като порести люспи a-Fe2O3 наноматериали, поради голямата си специфична повърхност център на активност, като катализатор, осигурява необходимите условия за висока селективност и катализатори висока реактивност. Когато a-Fe2O3 достигне след нанометър, като катализатор за изгаряне на твърдо гориво от общата скорост на изгаряне на горивото и подобряване на скоростта на изгаряне, това 1 ~ 10 пъти за производство на високи ракети и ракети.

Употреба:

Може да се използва широко за пигментиране в строителството на изкуствен мрамор и цветен цимент. Неговият пигмент за акварел, цвят на боя, боя и цвят на гума, пластмаса, също така може да се използва за производството на магнитни материали.

Условия на съхранение:

Този продукт трябва да се съхранява в суха, хладна и уплътняваща среда, не може да бъде излаган на въздействието на въздуха, освен това трябва да се избягва тежкото налягане, според обичайния транспорт на стоки

Запитване за продукт