Каталог
Каталог

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Oбратно към списъка

Регулатори на тегловия дебит (EL-FLOW® Prestige) на Bronkhorst High-Tech BV

Запитване за продукт  

EL-FLOW Prestige е следващото поколение масови разходомери/контролери за газове на Bronkhorst.

EL-FLOW® Prestige, последното поколение термомасови разходомери и контролери за газове, представлява наистина новаторска промяна в гъвкавостта и удобството за потребителя. Основните му предимства за клиентите се основават на
  • По-нататъшен напредък в обработката на сигналите за поток
  • Изключително стабилен режим на управление на потока, практически неподатлив на колебания в процеса
  • Усъвършенстван дизайн на контролния клапан
  • Вграден модел за преобразуване на газа
  • Значително намалена консумация на енергия
  • Устройство, което може да се конфигурира от потребителя, с множество допълнителни функции и предимства

Масовият разходомер/контролер, който се адаптира към вашия процес
Контролните характеристики на масовите разходомери EL-FLOW Prestige са фабрично настроени така, че да реагират бързо на промените в зададените стойности, без да се превишават. Освен това контролерите са изключително устойчиви на механични сътресения и колебания на налягането, които могат да бъдат причинени от други устройства, консумиращи газ от същия източник. Като опция MFC могат да бъдат настроени за изключително бърза реакция (време на установяване t98% до 500 msec) или изключително плавно управление, в зависимост от изискванията на потребителския процес. Динамичното поведение може да се настройва лесно и на място, като се коригират настройките на скоростта на контролера чрез FlowTune™ или като се използва нашият софтуерен инструмент FlowPlot™. Този безплатен инструмент може да се използва и за диагностика на устройството или за настройки на аларми и броячи.

Изберете предпочитаните от вас входно-изходни опции

Многобройни входно-изходни опции могат да бъдат предложени чрез програмируемия 9-пинов суб-D конектор. В допълнение към различните опции за аналогови сигнали и стандартната комуникация RS232 има такива опции като комуникация RS485, цифров честотен/импулсен изход, изход за аларма/ресет, прочистване/затваряне на вентила и аналогов вентилен изход. Освен това Bronkhorst предлага различни интегрирани опции за полеви шини: DeviceNet™, PROFIBUS DP, PROFINET, Modbus RTU/ASCII, EtherCAT® и FLOW-BUS. Последната е полева шина, базирана на RS485, специално разработена от Bronkhorst High-Tech за техните решения за измерване и контрол на масовия дебит. За удобство на клиентите, работещи с LabVIEW™ (графичен софтуер на National Instruments), Bronkhorst предоставя сертифициран plug & play драйвер за уреди с интерфейс FLOW-BUS™. Повече информация за цифровата "multibus" комуникация.

Намалете разходите си за притежание

EL-FLOW Prestige предлага висока гъвкавост благодарение на функционалността Multi Gas / Multi Range (MG/MR). Тази функционалност, която сега е разширена до 25 газа, е лесно достъпна чрез софтуера FlowTune™ или PLC; не е необходимо да изключвате уреда от вашата система. За допълнителни видове газове потребителят може да изчисли точните свойства на флуида за преобразуване чрез нашия безплатен, онлайн софтуерен инструмент Fluidat® в мрежата. Потребителите на уредите EL-FLOW Prestige могат да променят мащаба на уредите си на място, спестявайки време и средства за демонтаж и повторно калибриране. Освен това производителите на оригинално оборудване (OEM) могат драстично да намалят разнообразието от резервни инструменти, които се съхраняват на склад, и по този начин да намалят разходите за притежание.

Персонализирани входно-изходни конфигурации

Освен очевидните I/O-варианти за измерени и зададени стойности чрез аналогови сигнали, RS232 или комуникация по полева шина, EL-FLOW Prestige разполага с програмируем извод (извод 5) на 9-пиновия sub-D конектор за персонализирани I/O-конфигурации. Тази функционалност може да се използва за усъвършенствани операции, като например цифров честотен/импулсен изход, алармен изход/ресет, обработка на външен сигнал за зададена стойност, прочистване/затваряне на вентила и аналогов вентилен изход. Някои опции са посочени в идентификационния номер на модела, но при поискване могат да бъдат програмирани множество други настройки.

Характеристики

  • Висока точност (стандартно 0,5% Rd плюс 0,1% FS)
  • Обхват в цифров режим до 1:150
  • Изключително бърза и динамична реакция
  • Функционалност за много газове / много диапазони (25 избираеми газа; мащабируеми между 40 %-120 % или поръчан капацитет (стойност FS)
  • Номинални стойности на налягането 64 / 100 bar
  • Аналогови входно-изходни сигнали, RS232-свързване; опционален бордови интерфейс за полева шина
  • Голямо разнообразие от персонализирани I/O опции
  • Конфигурируеми от потребителя характеристики на управление
  • Здрав метален корпус

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Регулатори на тегловия дебит

Регулатор на масовия поток за газове (D-6471-DR3)

MASS-STREAM D-6471/DR3 MFC

Директен термичен масов контролер на потока за газове, защитен с IP65

  • Доказан сензор CTA за директно вграждане (без байпас)
  • Компактна, з...

Регулатори на тегловия дебит

Bronkhorst High-Tech B.V. произвежда най-голямото разнообразие от термомасови разходомери и контролери за газове и течности, предлагани на пазара. В тази брошура Bronkhorst представя най-новата си раз...

Регулатори на тегловия дебит (FLEXI-FLOW™ Compact)

FLEXI-FLOW™ Компактен масов разходомер и регулатор на масов поток за газове

Новият еталон в измерването и контрола на масовия поток и налягането
Новата моделна гама FLEXI-FLOW...