Каталог
Каталог

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

24.07.2024 01:07

Глътка свеж въздух в управлението на горноавстрийския специалист по сензори E+E Elektronik.

(Engerwitzdorf, 23.07.2024)

От 1 юли 2024 г. новото ръководство на базирания в Енгервицдорф производител на сензори E+E Elektronik е в пълен състав. Волфганг Пухер встъпи в длъжност като технически изпълнителен директор. Мин Ким пое отговорността за пазарното подразделение през май 2024 г. Това ново назначение укрепва ръководството на компанията и дава нов импулс за бъдещо развитие.

Ново ръководство на пазара: Мин Ким

Мин Ким има 23-годишен професионален опит, от които 15 години на различни международни управленски позиции. 52-годишният мъж е учил икономика и бизнес администрация в Германия и е изградил първоначалния си опит в Група Роберт Бош, по-специално в азиатско-тихоокеанските региони. Портфолиото му обхваща също така от управлението на глобалните продажби до интеграцията на придобити компании. От 1 май 2024 г. г-н Ким отговаря за отдел "Пазари" в E+E Elektronik.

В тази си роля той отговаря за продажбите и маркетинга, продуктовия мениджмънт, покупките и логистиката, човешките ресурси и всички седем дъщерни дружества. Нов управляващ директор Технологии: Волфганг Пухер

Волфганг Пухер поема управлението на направление "Технологии" в E+E Elektronik на 1 юли 2024 г. Неговата сфера на отговорност включва развойна дейност, производство, управление на качеството, лаборатория за калибриране, ИТ и техническа инфраструктура. Волфганг Пухер завършва машинно инженерство и защитава докторска степен по измервателна техника в Техническия университет в Грац. през 1997 г. 61-годишният мъж се присъединява към екипа на д-р Йоханес Хайденхайн ГмбХ, където заема множество ръководни позиции в областта на разработването на измервателни устройства и прецизни машини.

Като ръководител на отдела за развойна дейност той има дългогодишен опит в областта на развойната дейност, производството, монтажа, управлението на качеството и маркетинга. двойна експертиза за бъдещо развитие

Мин Ким и Волфганг Пухер са двама изключително опитни мениджъри. техният опит в съответните области ще допринесе за развитието на E+E Elektronik от призната, стабилна компания в иновативен световен пазарен лидер с новаторски технологии. Заедно ще разработят нови пазарни възможности и ще разширят клиентската база. Освен това на дневен ред са оптимизирането на развойните и производствените процеси и популяризирането на иновативни решения.

Още новини

Потопете се в "Зелената зона" и открийте своя потенциал: с най-съвременни сензори за по-ефективно утре

С триото, състоящо се от моделите CDS201, HTS201 и TES201, австрийският специалист по сензори E+E...

С новия HTS801 E+E Elektronik пуска на пазара най-мощния си сензор за влажност и температура за и...

Цифров сензорен модул за рентабилно измерване на влажност и температура

Сензорният мод...

от 26.04.2023 г. - 28.04.2023 г

Търговски център Chennal

Зала 3, щанд F31 - F32

Австрийският производител на сензори E+E Elektronik разширява портфолиото си от цифрови сензорни...