Каталог
Каталог

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

RK Rose+Krieger обслужва широк спектър от приложения със своята серия LD

Здрави електрически цилиндри за вътрешна и външна употреба

Електрическите цилиндри могат да се позиционират много лесно и прецизно с висока точност на повторение. Линейните задвижвания се използват не само в приложения на закрито, но все по-често и на открито. Доставчикът на решения RK Rose+Krieger е отчел тази тенденция. Със своята серия LD той предлага електрически цилиндри, които са подходящи за използване на закрито и на открито.



RK Rose+Krieger предлага широка гама от електрически цилиндри - от прости цилиндри с къс ход и много добро съотношение цена/производителност до линейни цилиндри за големи натоварвания. Здравите компоненти от серията LD са предназначени както за индустриални приложения на закрито, така и за употреба на открито, например в селскостопанския сектор или за мобилни машини.



Електрическите цилиндри са самозаключващи се линейни задвижвания благодарение на трапецовидното задвижване на шпиндела. Това означава, че не е необходимо да се подава енергия, за да се поддържа електрическия цилиндър в неподвижно положение. Друго предимство на електрическите цилиндри е тяхната лесна поддръжка и работа без течове, тъй като не се нуждаят от хидравлични течности или сгъстен въздух. Серията LD също предлага множество положителни характеристики. Например нейните цилиндри са проектирани с клас на защита IP69K (статично) благодарение на специално уплътнение. Това означава, че те могат лесно да се почистват и с пароструйка под високо налягане. Те предлагат и множество електронни функции. Наред с други неща, ходът и скоростта им могат да се регулират. Задвижванията могат да бъдат удобно избрани и конфигурирани с помощта на онлайн инструмент.



LD серия: Компактни, здрави и мощни

Електрическият цилиндър LD75 е специално проектиран за използване в екстремни условия, като тези, които се срещат в селскостопанските машини, автомобилите с висока проходимост, комуналните машини и офшорните приложения. Температурите на околната среда от -40 до 85 °C са също толкова тежки за електрическия цилиндър, колкото и силните вибрации на строителната машина. Благодарение на високия клас на защита IP69K (статичен) корпусът може да издържи без проблеми дори на струята на почистваща машина с високо налягане/пара. Моделът LD75 се предлага за максимална сила на опън и натиск до 750 N и максимален плавен ход до 130 mm при скорост на движение до 50 mm/s.



Линейният изпълнителен механизъм LD1000 е високопроизводителен изпълнителен механизъм от последно поколение, който не се нуждае от поддръжка и се предлага в два варианта с клас на защита IP69K (статичен). Вариантът на модела LD1000C (с контролер) има напълно интегриран, актуализиран контролер в корпуса и е подходящ за синхронна работа на няколко задвижвания, наред с другото. Идентичният модел LD1000E е оборудван с крайни изключватели вместо с контролер. LD1000 се предлага за ход до 1000 mm и максимална сила от 10 000 N при скорости до 156 mm/s. Той гарантира безопасна употреба при студени и горещи условия между -20 и +65 °C.

Още новини

Три нови въртящи се стойки за монитор за максимална гъвкавост и удобство за потребителя
Цялостно продуктово портфолио за вътрешния поток на стоки
Нови плъзгащи се водачи с персонализирано позициониране
Бьорн Рихерс поема управлението на RK Rose+Krieger GmbH от д-р Грегор Лангер
SensorBoard - алтернативата на оптичните методи за позициониране