Каталог
Каталог

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

Камион + багажник от GMÖHLING Tranportgeräte

КОЛИЧКА ЗА ШКАФ
ИЗРАБОТЕНА ОТ АНОДИЗИРАН АЛУМИНИУМ

Количката за шкафове на Gmöhling е универсален универсален инструмент, който се е доказал в широк спектър от приложения. В болници и старчески домове по целия свят тя се използва като количка за транспортиране и съхранение на мръсно и прясно пране и като количка за транспортиране на храна. Количката за шкафове се използва и за транспортиране на стерилизирани материали и като количка за операционна зала.

. Обхватът на приложенията е изключително разнообразен: било то като количка за инструменти в помещенията, количка за дрехи за театър, опера, филми и представления, мобилен офис или за използване в училища и обществени институции.

Истински универсален продукт - добре обмислен до най-малкия детайл.

Колички за рафтове
от алуминий

Независимо дали става въпрос за събиране на поръчки в електронната търговия, в промишлеността, в работилниците или в сектора на здравеопазването - количките за рафтове на Gmöhling винаги осигуряват ефективен работен процес. Те са незаменими за надеждно транспортиране, временно съхранение на части и свързано с поръчките дозиране или порциониране върху конвейера.

Благодарение на ясния си дизайн и бързата си наличност те значително намаляват времето за подготовка и пътуване.

Оптимизирани за използване с кошове за съхранение с отворено лице, нашите рафтови колички са съществена част от много фирмени процеси и значително подобряват вътрешния работен процес. Въпреки ниското си тегло, количките се характеризират с изключителна стабилност.

Още новини

GMÖHLING: Открийте най-новите ни продукти и решения, обменете идеи с нашия екип и научете повече за най-новите тенденции в индустрията - очакваме ви там!

Имаме удоволствието да ви информираме, че от 01.03.2024 г. сме намалили...

От десетилетия решаваме вашите изисквания в областта на логистиката и транспорта.

С пр...

За да се избегне шумът по време на поставянето, в коша се поставя звукопоглъщаща пяна.

"Предизвикателство над прашната луна" - спонсорирахме MoonAixperts
Наскоро подкрепихме с кон...

Тази година компанията Gmöhling GmbH празнува своята 80-годишнина. Валтер Гмьолинг, на гордата възраст от 98 години, все още не пропуска възможността да посети централата на компанията във Фюрт-Стаделн и да даде своя принос към идеите. "За да бъдат осигурени работни места и в бъдеще, аз внесох цялото имущество във фондацията!"