Каталог
Каталог

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Чист опит - Арнд Голан се присъединява към екипа на Heimerle + Meule

На 1 април 2024 г. Арнд Голан встъпи в длъжност като директор "Международно бизнес развитие" в Heimerle + Meule GmbH в Пфорцхайм.

На 1 април 2024 г. Арнд Голан встъпи в длъжност като директор "Международно бизнес развитие" в Heimerle + Meule GmbH в Пфорцхайм. С впечатляващия си 30-годишен опит в бизнеса с благородни метали той носи със себе си задълбочени експертни познания и множество успешни проекти.

Пристигането му бележи значителна стъпка за компанията, тъй като той ще използва опита си, за да развива нови бизнес области и да стимулира международния растеж. Преди да се присъедини към Heimerle + Meule, Арнд Голан работи за известни компании като Agosi, Umicore и Degussa. Той е играл ключова роля в откриването на нови пазари и създаването на производствени мощности в чужбина.

По-специално, работата му за Agosi и Umicore в Тайланд и Китай, където той играе ключова роля в създаването на рафинерия, е доказателство за неговата ангажираност и опит в международния бизнес. В Канада Арнд Голан инициира успешното придобиване на местно предприятие за производство на благородни метали за Agosi, като по този начин установява първия си отпечатък в Северна Америка. Арнд Голан ръководи развитието и обновяването на дейностите по производство на индустриални благородни метали на новосъздаденото подразделение на Degussa за търговия на едро в Пфорцхайм.

Този опит му дава дълбоко разбиране на сложните изисквания на бизнеса с благородни метали и го превръща в търсен експерт в бранша. В Heimerle + Meule Арнд Голан ще използва богатия си опит в областта на сливанията и придобиванията, за да разшири подразделението за промишлено рециклиране. Основната му задача ще бъде да идентифицира нови бизнес области и да участва активно в проекти за стратегическо управление.

Неговата цел е да продължи да позиционира компанията като водещ доставчик на международния пазар на благородни метали и да насърчава устойчивия растеж. С опита на Арнд Голан и ангажимента му към иновациите и устойчивото развитие Heimerle + Meule има обещаващо бъдеще пред себе си. Назначаването му за директор "Международно бизнес развитие" подчертава ангажимента на компанията за високи постижения и растеж в световен мащаб.

Още новини



Очакваме ви на Дните на ZVO Surface в Лайпциг Щанд 22

Очакваме с нетърпение да ви видим на INVEST

в Щутгарт

на 26 - 27 април 2024 г.

Heimerle + Meule продава много успешно материали Eldy Plus® на пазара повече от четири години. Досега те можеха да се предлагат на доволни клиенти само като материал за фрезоване. Но това вече се променя с новия принтер FilaPrintM!

Очакваме с нетърпение да ви видим на Blechexpo 2023.

На 07 - 10 ноември 2023 г,<...