Каталог
Каталог

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Високоавтономно комбинирано пробиване, фрезоване и рязане за малки и средни стомани

Представяме ви Voortman V623 - върхова машина за пробиване, фрезоване и рязане, предназначена за непрекъсната работа без екипаж.

V623 може да обработва много широка гама от профили и да ги произвежда ефективно с логична последователност на изхода, която увеличава максимално използването на кръстосания транспорт. Това, което отличава V623, е нейната иновативна хващаща каретка.
Тази функция елиминира почти всички ограничения за захващане и позволява автоматично зареждане на почти всеки профил без необходимост от намеса на оператора или дори от допълнителни заварени временни приспособления за захващане. Оборудвана с нашия усъвършенстван софтуер за управление VACAM, V623 помага на оператора на машината да постигне максимална ефективност. Софтуерът осигурява пълна видимост на всички буфери по време на подаване, изнасяне и отстраняване на къс продукт, което позволява безпроблемно управление на целия процес.

Ефективно прехвърляне на инструментите
Централният сменяч побира до 42 инструмента, което позволява плавна смяна на инструментите за трите пробивни агрегата и осигурява ефективна работа. Добавянето на нови инструменти е лесно. Сменникът, в комбинация с пневматичното управление на инструментите, позволява непрекъснато производство с минимален контрол.
Той опростява транспортирането на инструментите от чейнджъра до манипулатора за инструменти на пробивния шпиндел и между осите за автоматична смяна, като повишава ефективността на системата за по-дълго производство без оператор.

НОВО
Иновативен захват V623 ви позволява да произвеждате почти всеки профил с размери до 300 x 300 mm с ненадмината ефективност. Неговата иновативна каретка на хващача предлага неограничено захващане на профила и позволява автоматично зареждане без намеса на оператора. Челюстта на хващача закрепва материала отвън, като хидравличен цилиндър регулира силата на притискане, за да предпази чувствителните профили. Пневматичен сензор разпознава материала и позволява на захващащата каретка да се приближава към профилите със скорост 60 m/min, за да осигури бърз и безпроблемен производствен процес.

Още новини

Voortman Fabricator, наистина новаторска иновация, която завладя стоманодобивната промишленост, н...