Каталог
Каталог

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger допълва системата за монтиране на монитор RK

Три нови въртящи се стойки за монитор за максимална гъвкавост и удобство за потребителя

Мониторите, сензорните панели, дисплеите и корпусите за управление са незаменими елементи във всички области на промишлеността и в мобилните машини. Те не само трябва да се позиционират гъвкаво, но и да могат да се монтират сигурно - и то на най-различни места. Поради това RK Rose+Krieger разширява своята система от RK стойки за монитори за свързване към кръгли или квадратни тръбни системи с три нови въртящи се модела за монтаж върху плоски повърхности.



Както и при съществуващата гама, новите стойки за монитори предлагат цялостна гъвкавост по отношение на размерите за свързване на крайните устройства. Мониторите, операционните корпуси и т.н. се свързват чрез универсални присъединителни отвори, отвори с вътрешна резба или по желание чрез RK присъединителни пластини в съответствие със стандарта VESA 50/75/100. В допълнение към сигурното закрепване към плоски повърхности и трите стойки за монитори имат товароносимост 10 kg статично или 3 kg динамично. Областите на приложение на трите нови модела варират от индустриални работни станции и дисплеи на конвейерни линии до индустриални камиони и т.н.



Конзола за монитор Конзола

Конзолата за монитор Конзола има квадратна повърхност за монтаж с четири отвора за свързване. Тя може да се завърта на 180° с 15° отклонение чрез точка на въртене от страната на повърхностния монтаж. От страната за свързване на устройствата има сачмен регулатор, който позволява завъртане на 60° във всички посоки, както и свободно въртене. След като бъдат позиционирани, както сачменото регулиране, така и точката на въртене могат да бъдат фиксирани без инструменти с помощта на затягащ лост или звездообразна ръкохватка. Заключващият механизъм гарантира, че устройството, прикрепено към стойката за монитор, остава надеждно на мястото си дори при динамични натоварвания, причинени от колебания, вибрации, удари и т.н., каквито се наблюдават при машини или на полето, заключващият механизъм гарантира, че устройството, прикрепено към стойката за монитор, остава сигурно на мястото си дори при динамични натоварвания, като например такива, които възникват върху машините или по време на движение на мобилна машина.



Стойка за монитор с двойна топка

Стойката за монитор с двойна топка има настройка с топка от двете страни с 60° завъртане във всички посоки и свободно въртене. Всяко регулиране с топка може да бъде надеждно фиксирано без инструменти с помощта на затягащ лост. Регулирането с топка от двете страни предлага голяма гъвкавост при позиционирането на свързаните устройства. Със стойката за монитор с двойна сачма RK Rose+Krieger предлага алтернатива на утвърдените серии, предлагани на пазара.



Стойка за монитор с двойна сачма, въртяща се

Третият вариант има 180° точка на завъртане с 15° прихващане в центъра в сравнение със стойката за монитор с двойна сачма. И в този случай позицията може да бъде надеждно фиксирана с помощта на затягащите лостове или звездообразната ръкохватка. С точката на въртене в центъра и двойните топки от двете страни тази стойка за монитор предлага максимална гъвкавост при регулирането на прикрепените устройства.

Още новини

Цялостно продуктово портфолио за вътрешния поток на стоки
Нови плъзгащи се водачи с персонализирано позициониране
Бьорн Рихерс поема управлението на RK Rose+Krieger GmbH от д-р Грегор Лангер
SensorBoard - алтернативата на оптичните методи за позициониране

19.10.2022 01:00