Каталог
Каталог

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Тръбни съединители от неръждаема стомана за удароустойчив диапазон на натоварване от RK Rose+Krieger

Устойчивост на температура и корозия

За стабилно свързване на тръби захващаемите тръбни съединители са евтина и изключително гъвкава алтернатива на сложните вътрешни или заварени конструкции. RK Rose+Krieger е разработила здравите скоби за големи натоварвания и удароустойчиви приложения. Тези високоякостни тръбни съединители от неръждаема стомана са изключително устойчиви на температура и корозия и са специално проектирани за динамични натоварвания.


Затягащите се тръбни съединители от RK Rose+Krieger са винаги идеалното решение, когато компонентите трябва да бъдат свързани по силов и трайно устойчив начин и същевременно да бъдат лесни за монтаж и демонтаж. В допълнение към леките пластмасови и масивни алуминиеви тръбни съединители производителят от Минден предлага и тръбни съединители от неръждаема стомана Robust Clamps за тежки натоварвания и удароустойчиви приложения.



Високоякостни тръбни съединители от неръждаема стомана

Устойчивите на температура и корозия Robust Clamps са особено твърди и запазват висока якост дори при динамични натоварвания. Благодарение на електрохимичното пасивиране - тръбните съединители се електрополират на последния етап - те са по-устойчиви и по-лесни за почистване от елементите, изработени от необработена неръждаема стомана. Стабилните и надеждни тръбни съединители са идеални за взискателни, устойчиви на корозия конструкции, каквито се срещат на открито, но също и в апаратурата и инженерните съоръжения в химическата промишленост. Благодарение на специалния си дизайн с плавни контурни преходи, ниска грапавост на повърхността, големи прорези и дизайн на слепи отвори, те предотвратяват натрупването на замърсявания и поради това са предопределени и за приложения, свързани с храни.



Високи сили на затягане за тежки натоварвания

Високите сили на затягане на тръбните съединители Robust Clamps осигуряват надеждна и устойчива връзка дори при динамични натоварвания. Външните шестоъгълни болтове могат лесно да се затягат или разхлабват с помощта на стандартни инструменти. Сериите с фланцови (FK), ъглови (W), базови (FS) и кръстосани скоби (K) понастоящем се предлагат в размери от 12 до 40 mm.

Още новини

Цялостно продуктово портфолио за вътрешния поток на стоки
Нови плъзгащи се водачи с персонализирано позициониране
Бьорн Рихерс поема управлението на RK Rose+Krieger GmbH от д-р Грегор Лангер
SensorBoard - алтернативата на оптичните методи за позициониране

19.10.2022 01:00

RK Rose+Krieger разшири своите аксесоари за еднокомпонентни пластмасови съединители за тръби RK Light Clamps с размер 30 mm. Използван при системни сглобки, новият Anti-Twist twist lock гарантира спестяване на време при монтажа и лесно регулиране на конструкцията. Системата, изработена от анодирана алуминиева тръба (диаметър 30 mm) с четири профилни жлеба на ъглово разстояние 90° и черни пластмасови скоби от подсилен полиамид, може свободно да се комбинира с всички еднокомпонентни RK Light Clamps с размер 30 mm в затворен дизайн. Допълнително предимство: Значително по-лесно се подравнява и монтира в сравнение с конвенционалните скоби за ламарина.