Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.03.2024 01:03

Dunkermotoren участва за първи път на изложението Passenger Terminal Expo

от 16 до 18 април 2024 г. на Messe Frankfurt, щанд A171.

през 2024 г. Dunkermotoren, марка на AMETEK, ще участва за първи път в изложението Passenger Terminal Expo. Най-голямото търговско изложение в света за планиране и експлоатация на летища се провежда всяка година на различно място и през 2024 г. ще посрещне своите посетители във Франкфурт на Майн.

Решения за задвижване на летищно изложение?

На пръв поглед изглежда малко изненадващо да откриете Dunkermotoren сред изложителите на PTE. Продуктите на производителя на задвижваща техника обаче от години се използват в различни приложения за автоматизация на летища. Например в различни системи за достъп и блокировки за персонала, които регулират движението на пътниците и предоставят достъп само на оторизирани лица до зоната за качване на борда и други защитени зони. С публикуването на стандарта EN17352 през 2022 г. за първи път бяха определени стандарти за изискванията и процедурите за изпитване на устройства за контрол на достъпа, задвижвани със захранване. Задвижващите решения на Dunkermotoren вече напълно отговарят на този стандарт и следователно могат да подпомогнат производителите на съответните продукти при изпълнението на новите изисквания.

в допълнение към системите за контрол на достъпа, индивидуално конфигурируемите цялостни задвижвания предлагат и широк спектър от приложения в областта на обработката на багаж. Задвижващите решения на Dunkermotoren се използват за транспортиране на багаж от регистрацията, през краткосрочното съхранение в системата за ранно съхранение на багаж (EBS), до разпределението му след кацане. Компактният дизайн, свързването в мрежа чрез общи полеви системи и специално програмируемите профили на движение отварят безброй области на приложение в автоматизацията на летищата. убедете се в това сами в лична дискусия и обмен на мнения на PTE.

Индивидуални решения за системи за контрол на достъпа и обработка на багаж можете да намерите от 16 до 18 април 2024 г. на Messe Frankfurt, щанд A171.

Още новини

Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...

Нов енкодер с висока разделителна способност от Dunkermotoren за най-високите изисквания за прецизност
С обновяването на средата за програмиране MotionCode от nexofox програмирането на интелигентни двигатели вече е още по-лесно и вече няма ограничения за децентрализираните архитектури за автоматизация.

Широко използван и универсален - безчетковият двигател BG 75 на Dunkermotoren, марка на AMETEK, е...

С продуктовата фамилия SL 38 Dunkermotoren, марка на AMETEK, стартира нова серия високопроизводителни линейни двигатели. Като версия от неръждаема стомана, ServoLine 38 STL (Stainless Steel) впечатлява с най-високо качество на материала и издръжливост