Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Неограничени възможности за програмиране на двигатели

С обновяването на средата за програмиране MotionCode от nexofox програмирането на интелигентни двигатели вече е още по-лесно и вече няма ограничения за децентрализираните архитектури за автоматизация.

Dunkermotoren, търговска марка на AMETEK, непрекъснато разработва своите технологични решения за задвижване под ключовите думи "децентрализация", "модулност" и "гъвкавост". през 2021 г. собствената марка IIoT nexofox публикува програмната среда MotionCode. Тя предлага на клиентите софтуерни функции, които далеч надхвърлят хардуера на двигателя и позволяват внедряването на децентрализирани и модулни архитектури за автоматизация.

С последния фейслифт потребителят се премести още по-напред в центъра. "Целта беше да направим реализацията на нови проекти с MotionCode възможно най-лесна", обяснява Маркус Вайшаар, директор IIoT и услуги в Dunkermotoren. "Сега нашите клиенти разполагат с много по-прост и интуитивен потребителски интерфейс", казва Вайшаар.

Конкретно това означава, че основните функции са интегрирани още по-дълбоко и могат да се изпълняват без заобикалки. Например изтеглянето към двигателя може да се извърши директно от средата за разработка и без използването на допълнителни инструменти, тъй като средата разпознава директно свързаните задвижвания. В същото време с фейслифта са интегрирани напълно нови функции, като например отстраняване на грешки. Това дава възможност да се извършва цялостна корекция на грешките в изходния код от средата за разработка, като по този начин значително се опростява и ускорява разработването.

В бъдещите версии би трябвало да е възможно и програмирането на няколко двигателя директно в един проект, вместо да се налага създаването на отделен MotionCode за всеки двигател. Както обикновено, актуалната среда MotionCode е достъпна за безплатно изтегляне на началната страница на Dunkermotoren. Започнете още днес и разгърнете възможностите на MotionCode. Започвате ли да програмирате? Няма проблем! Експертите на nexofox с удоволствие ще ви съдействат и ще реализират вашите приложения в MotionCode в съответствие с вашите изисквания.

Още новини

Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...

Нов енкодер с висока разделителна способност от Dunkermotoren за най-високите изисквания за прецизност
от 16 до 18 април 2024 г. на Messe Frankfurt, щанд A171.

Широко използван и универсален - безчетковият двигател BG 75 на Dunkermotoren, марка на AMETEK, е...

С продуктовата фамилия SL 38 Dunkermotoren, марка на AMETEK, стартира нова серия високопроизводителни линейни двигатели. Като версия от неръждаема стомана, ServoLine 38 STL (Stainless Steel) впечатлява с най-високо качество на материала и издръжливост