Каталог
Каталог

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Система за рязане с водна струя от Perndorfer Maschinenbau

Perndorfer Maschinenbau е правилният партньор, когато се изисква модерна система за рязане с водна струя и персонализирана машина. От основаването на нашата компания през 1985 г. работата ни се характеризира със стремеж към високо качество на продуктите и удовлетвореност на клиентите. Разработихме първата си система за рязане с водна струя още през 1991 г. и оттогава насам успяваме да модернизираме и разширяваме гамата. Вариантът за рязане с чиста вода е подходящ за рязане на по-меки материали като пяна и кожа. Абразивното водоструйно рязане е подходящата технология за по-твърди материали като керамика или метал.
Купете правилната система за водоструйно рязане

Коя система за водоструйно рязане е най-подходяща за вашите цели зависи не само от вида на материала, но и от необходимата производителност на рязане и други аспекти. Разграничаваме шест продуктови групи в категорията на системите за рязане с водна струя: WSS RW - чиста вода / чиста вода, машини за обработка на тръби (WSS Tube), системи в портално изпълнение (WSS Portal), устройства в конзолно изпълнение (WSS Cantilever), системи за плоски тръби (WSS Combi) и специални машини WSS за индивидуални изисквания на клиента. Можете да очаквате компетентен и разбираем съвет от нас, когато става въпрос за избор на персонализирана система за рязане с водоструйка.
Всичко за системите за рязане с водоструйка

Закупуването на система за рязане с водоструйка е най-важната предпоставка за рязане на материали с необходимия размер. Ако е необходимо, периферните устройства допълват модерната система за рязане. Гамата от периферни устройства на Perndorfer WSS се простира от помпи и водоподготовка до абразивни конвейери. Няма никакво съмнение - само функционална и удобна за използване система за управление позволява оптимално използване на избраната система за водно рязане. Ето защо можете да закупите от нас система за водно рязане, която е оборудвана с висококачествен софтуер за управление на машината.

Купете система за водно рязане и се насладете на любезно обслужване

Опитните експерти и изключителното обслужване са необходими именно защото има много точки, които трябва да се вземат предвид при закупуването на система за водно рязане. Ние сме насреща, ако имате нужда от съвет за продукти или концепции за цялостни решения. Предлагаме подходящо техническо и механично обучение, така че Вие и Вашите служители да сте запознати с избраната система за водоструйно рязане.
Искате ли да закупите персонализирана система за водоструйно рязане от експерт? Очакваме да се свържете с нас по телефона или по електронната поща, за да се погрижим за вашия проект.

Още новини

Очакваме да ни посетите на 26-ия Международен технологичен панаир за обработка на листов материал...

Perndorfer Maschinenbau извършва "модернизация" на стари инсталации и машини.

Оборудвани...