Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

16.01.2024 01:01

Dunkermotoren и nexofox ще участват в LogiMAT 2024

Използвайте пълния потенциал на вашето решение за интелигентни двигатели

LogiMAT в Щутгарт се счита за индустриално място за срещи в света на интралогистиката и управлението на процеси. От 19 до 21 март 2024 г. Dunkermotoren, марка на AMETEK, ще бъде на сцената в зала 7, щанд B09, като дългогодишен партньор на интралогистичната индустрия и ще впечатли с известното си високо качество и гъвкавост.

Наред с други неща, Dunkermotoren ще представи скоростната кутия PLG 75 SL ServoLine. Със своя експлоатационен живот от >20 000 часа тя е идеалното съчетание за издръжливи DC сервомотори. Като цялостно решение за двигател-редуктор, тази комбинация ще задвижва приложения с висока честота на циклите. Надеждността, високият въртящ момент и високата ефективност характеризират PLG 75 SL.

Цифровата марка nexofox на Dunkermotoren също ще бъде представена на щанда, показвайки последната си иновация. nexoLink е нов модул за лесна интеграция на всички двигатели Dunkermotoren IIoT и по този начин е основата за вашата интелигентна фабрика. Предлагат се разширения на модула в рамките на nexoLink, включително Smart Diagnostics и Predictive Maintenance. Те се използват за безсензорно наблюдение на износването на редуктора като индикатор за цялостния експлоатационен живот на задвижването.

В областта на хардуера nexofox също отбелязва бърз напредък. В допълнение към съществуващия външен контролер BGE 5510 dPro към семейството контролери се присъединява и BGE 8060 dPro като мощно допълнение към портфолиото.

От средата на 2023 г. портфолиото от задвижвания на Dunkermotoren предлага по-широки възможности за разработване на транспортни системи без водач (AGV и AMR) с главинен редуктор NG 1000 WO. В комбинация с BG 95 dPro цялостното решение е високо само 95 мм и благодарение на изместването на осите позволява създаването на превозни средства с минимална широчина от само 600 мм и възможно общо тегло от четири тона. Версиите с намален луфт на предавката позволяват особено прецизно позициониране на превозното средство. И накрая, благодарение на наличието на версии на редуктори с ниско ниво на шум, в медицинския сектор вече могат да се завладеят мобилни и самоходни устройства като магнитно-резонансни или рентгенови апарати.

Още новини

Новият контролер 4Q от Dunkermotoren предлага висока производителност на достъпна цена
Dunkermotoren проправя пътя към напълно автоматизирана и дигитализирана интралогистика

Библиотека за безопасност SISTEMA за интелигентните двигатели dPro на Dunkermotoren със S...

Dunkermotoren, марка на AMETEK, се гордее, че задвижва състезателния автомобил на отбора Milhagem Team от университета на Минас Жерайс със своя безчетков постояннотоков двигател
Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...