Каталог
Каталог

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

По-голяма гъвкавост и по-лесна работа с универсалните отвертки с газови теглителни пружини ACE

Облекчение при работа и преобразуване: универсална отвертка с газова тягова пружина и структурни амортисьори от ACE

Представената в част 1 по-нататъшна разработка на универсалната отвертка от Metallatelier GmbH е оборудвана с газови теглителни пружини и структурни амортисьори от ACE в допълнение към малките амортисьори, които служат за защита на конструкцията в крайните позиции и по-висока производителност. Тези спестяващи сила и защитни компоненти служат за улесняване на регулирането на височината и са във фокуса на тази втора част на доклада за потребителя, в допълнение към иновативния цялостен дизайн.

Универсалните отвертки, разработени и произведени за Bilgram Chemie GmbH от Острах в Обершвабен, представляват малка серия. Мозъците, които стоят зад дизайна, са Давид Фукс, изобретател на защитения с полезен модел предшественик и собственик на Metallatelier GmbH, както и дизайнерът Суням Ригер и монтажният екип от Дегенхаузен в района на Боденското езеро. Въз основа на опита им от проектирането на първата серия основната цел на по-нататъшната разработка е била да се увеличи производствената скорост на специалните машини, да се увеличи гъвкавостта и да се улесни обслужващият персонал при работа на смени. Тези изисквания възникнаха най-вече поради факта, че след пандемията COVID 19 Bilgram Chemie GmbH трябва да пълни и завинтва различни по размер бутилки с дезинфектанти в големи количества за възможно най-кратко време.


Още новини

Дигитализацията и подходът на икономично управление се разглеждат като желано средство за отслабв...

При тестването на инвалидните колички производителите играят на сигурно по разбираеми при...

При тестването на инвалидните колички производителите играят на сигурно по разбираеми при...

Специалистите по аварийно спиране празнуват премиери във филми и телевизия
Когато става въпрос за индустриална технология за демпфериране, ACE е едно от първите места, към които се обръщат повечето инженери и дизайнери по света. Независимо от това какви запитвания имат експертите в наши дни, ACE винаги отговаря бързо на тях - онлайн или чрез личен контакт на място.

Има много възможности за подобрения в дизайна на инвалидните колички. Това се доказва от едноосна...