Каталог
Каталог

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

В областта на машиностроенето изборът на правилния смазочен материал може значително да оптимизира процесите.

Специалните смазочни материали на OKS не само подобряват работата на оборудването и системите, но и отговарят на стандартите за качество съгласно DIN ISO 9001.

Предимства при конструирането на съоръжения и машини

  • Широка продуктова гама и решения от един източник Смазочни решения, които отговарят точно на изискванията на съответната система Производителността на съоръженията и машините се подобрява значително
  • Особено подходящите решения осигуряват конкурентно предимство Разработване на специфични за приложението продукти.
  • Всички продукти на OKS отговарят на стандартите за качество съгласно DIN ISO 9001

Оптимални решения за смазване при производството на машини и съоръжения

Машиностроенето се счита за един от най-силните сегменти на германската икономика. OKS предлага широка гама от решения за смазване за този отрасъл на промишлеността, които отговарят на най-високите стандарти за качество и осигуряват безпроблемна работа на съоръженията и машините. В крайна сметка изискванията са високи: машините, оборудването и инсталациите трябва да работят надеждно, да имат дълъг експлоатационен живот и да отговарят на строги изисквания за безопасност и хигиена. Законът за безопасност на продуктите за техническо работно оборудване и потребителски продукти се прилага тук за всички германски производители. Всички продукти на OKS отговарят на тези изисквания на 100 процента.

Широка продуктова гама и решения от един източник

С оптималното решение за смазване, точно съобразено с изискванията на съответната система, производителите могат значително да подобрят производителността на своите системи и машини и по този начин да си осигурят решаващо конкурентно предимство. Гамата от специализирани смазочни материали и продукти за химическа поддръжка на OKS, както и широката гама от услуги, покрива голяма част от трибологичните приложения в производството на машини и съоръжения. Решаващото предимство: клиентите получават всички решения за смазочни материали от един източник.

Постоянно разработване на специфични за приложението продукти

Освен това OKS предлага на своите клиенти най-високите стандарти за качество. Опитните служители в развойната и производствената дейност подлагат всички смазочни решения на задълбочени тестове и проверки за сигурност в съответствие с DIN ISO 9001, който се счита за най-важния стандарт в управлението на качеството и е признат както на национално, така и на международно ниво. Експертите на OKS непрекъснато разработват нови продукти в най-модерните лаборатории, а също така оптимизират съществуващата гама. Те включват специални смазочни материали за промишлени приложения, като пасти, масла, слепени покрития, сухи смазочни материали, както и продукти за поддръжка и почистващи препарати.

Още новини

От месеци насам производственият капацитет на производителите на замразени продукти е натоварен до краен предел и е от съществено значение да се избегнат прекъсвания на работата на машините и повреди. Затова професионалната поддръжка все повече се превръща в критичен фактор за успех

Правилният смазочен материал за всяко приложение.

Това важи особено за общинските приложе...