Каталог
Каталог

Kemper System GmbH & Co. KG

Kemper System GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 45001:2018
  • REACh

Kemper System GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 45001:2018

31.01.2023 01:01

Гениално решение за запечатване!

Хидроизолирането с течна хидроизолация KEMPEROL е чисто дело. Това е така, защото хидроизолацията KEMPEROL се нанася в течна форма. В резултат на това те се приспособяват към всички условия, сякаш са изработени по поръчка. След лесно нанасяне материалът, който се основава на реактивни смоли, се втвърдява и образува трайно еластична хидроизолационна мембрана без фуги. Резултатът: Хидроизолацията прилепва към основата по цялата повърхност и осигурява дългосрочна защита на строителната конструкция.
Между другото: хидроизолационните системи KEMPEROL са армирани с флийс - това означава гаранция за преодоляване на пукнатините, повишена якост на скъсване, ограничаване на разширяването и регулиране на дебелината на слоя.

Хидроизолация за зеления покрив
В допълнение към зелените покриви, бетонните корита за растения също предлагат възможност за интензивно озеленяване. Въпреки това, подобно на зелените покриви, те трябва да издържат на големи натоварвания. В този случай е препоръчително цялото корито да се облицова с течен хидроизолационен материал без шевове и фуги. Точно това ще откриете в кореноустойчивия KEMPEROL. Той е трайно еластичен, приспособява се към всички форми на основата и запечатва идеално ъглите и ръбовете. И дори интегрирането на дренажните тръби работи безпроблемно!

Още новини

KEMPEROL 1K-SF - течната хидроизолация за най-високите изисквания.

Благо...

Радиоактивният газ радон е най-големият причинител на радиационно облъчване в световен мащаб. Той...