Каталог
Каталог

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

25.01.2023 03:01

Техническите четки са изключително гъвкави инструменти в технологията за отстраняване на зауствания.

Четковото отстраняване на зауствания се счита за един от най-гъвкавите и понякога най-икономичните методи на технологията за механично отстраняване на зауствания. Тя предлага на производителите и преработвателите на метални и полимерни полуфабрикати и компоненти възможността за отстраняване на зауствания, заобляне на ръбове и отстраняване на люспи, далеч от сложни процеси и системи.

Можете да намерите повече информация за нашите четки в технологията за отстраняване на зауствания тук.

Интересувате ли се как четките за отстраняване на зауствания могат да бъдат интегрирани съвсем лесно в съществуващите производствени процеси и как могат да се използват за постигане на точност в диапазона от µm?

При нашите консултации ние разглеждаме вашите изисквания и желания индивидуално.

Още новини

Целеви решения за ултрафино шлифоване и заобляне на ръбове


Това са...

Техническите четки са част от основното оборудване на множество дървообработващи машини и системи от много години. Тук те се използват в множество различни дизайни и размери.

Нашите транспортни ролки за пещи са оборудвани със специални телени обрезки, които са устойчиви н...

KULLEN-KOTI ще представи своите транспортни ролки за пещи на Aluminium 2022 Транспортните ролки за пещи на KULLEN-KOTI са оборудвани със специални телени обрезки, които са устойчиви на температура до 1200 °C. Те се използват в цял свят в хоризонталните линии на инсталациите за термична обработка. Те се използват в цял свят в хоризонталните линии на инсталациите за термична обработка, където позволяват прецизно и щадящо повърхността транспортиране на алуминиеви плочи и листове. На тазгодишното изложение ALUMINIUM в Дюселдорф KULLEN-KOTI ще представи този изключителен тип четка и ще предостави информация за многобройните възможности за нейното индивидуално прецизиране. Компанията може да бъде намерена в зала 7А на щанд D30.
KULLEN-KOTI представя решения с четки за автоматизирано отстраняване на зауствания
KULLEN-KOTI доставя системи за четки за множество професии в строителството