Каталог
Каталог

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

За най-висока производителност при пробиване: SHARK-DRILL2 за различни диаметри и дълбочини на пробиване. от ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Изключително здрава, стабилна и точна: Ако търсите алтернатива на твърдосплавните свредла със сменяеми режещи пластини, SHARK-DRILL2 е правилният избор. Тази система лесно се справя с големия обем стружки при високи скорости на подаване - благодарение на вътрешното охлаждане с оптимизиран изход за охлаждащата течност, широките стружкови камери, пълното покритие, както и плавното отвеждане на стружковата камера в яката. Оптималният челен контакт в държача осигурява допълнителна стабилност при високи аксиални сили.
За да можете да обработвате както стомана, така и неръждаеми стомани, цветни метали и леярски материали с изключителната прецизност на SHARK-DRILL2, твърдосплавните пластини се предлагат в различни класове и геометрии с шлифоване на върха за отлично поведение при центриране. Можете да сменяте пластините удобно и бързо в инсталирано състояние, а винтовете Torx Plus® с изтеглящ ефект осигуряват сигурно и стабилно монтиране. Тъй като един държач е подходящ за няколко диаметъра свредла, вие също така спестявате време и пари. Резултатът: Вие се възползвате от много добри толеранси на отвора и високи скорости на подаване - подобни на твърдосплавните свредла - при особено атрактивно съотношение цена/качество.

Още новини

Резултатът е дълъг живот на инструмента и високи скорости, както и безопасни процеси. Накратко, пате...