Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

22.09.2022 03:09

Enidine дебютира с нови амортисьори от неръждаема стомана на Международното изложение за производствени технологии (IMTS) през 2022 г

Нова серия амортисьори от неръждаема стомана, устойчиви на корозия (CRS), предназначени за поглъщане на енергия при приложения в тежки условия ITT Enidine представи новата продуктова линия от 12 до 17 септември

Марката Enidine, глобален лидер в диференцираните продукти и услуги за индустриалните, космическите, отбранителните, железопътните и транспортните пазари, дебютира на Международното изложение за производствени технологии (IMTS) 2022 със своята нова серия амортисьори от неръждаема стомана, устойчиви на корозия (CRS). Компанията демонстрира този нов модел екологични амортисьори от сериите Enidine ECO и ECO OEM в сградата McCormick Place North в Чикаго от 12 до 17 септември.

"С това разширение Enidine обогатява вече обширното си продуктово портфолио за абсорбиране на енергия с решение от неръждаема стомана и екологично решение за индустриални приложения в тежки условия", каза Грег Херман, директор индустриални продажби в Enidine. "Нововъведението отговаря на нуждите на клиентите на Enidine и се основава на задълбочени проучвания и обратна връзка с клиентите. Вълнуваме се от тази нова линия високотехнологични, устойчиви на корозия решения, които предлагат по-издръжливи варианти."

Неръждаемата стомана е здрав и издръжлив метал, който съчетава издръжливост и защита от корозия, а освен това издържа на по-високи работни налягания и температури от традиционните материали. Серията Enidine CRS се възползва от тези предимства в допълнение към екологичния дизайн с флуиди, които са безопасни за околната среда и достатъчно гъвкави, за да се адаптират към широк спектър от условия в приложенията за абсорбиране на енергия.

Новите амортисьори CRS от неръждаема стомана на Enidine включват:

Външно цилиндрично тяло и закален бутален прът, изработени от неръждаема стомана
Подобни размери на популярните модели ECO и ECO OEM
Аксесоари за монтаж от неръждаема стомана, като гайки за зацепване и стоп яки

Добавката към настоящата продуктова линия амортисьори на Enidine е от полза за индустриите с взискателни условия на околната среда, като например чести процедури за измиване под високо налягане в медицината, хранително-вкусовата промишленост, опаковането, химическата промишленост и морските приложения.

Още новини

Посетете ни

MRO Europe 2023

ExCEL Лондон, Обединеното кралство

Щанд № 136...