Каталог
Каталог

Harhues & Teufert GmbH

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

02.09.2022 10:09

Линейна система за носене на детайли от Harhues & Teufert

Системата за носене на детайли се характеризира с въртящи се носачи на детайли. Прецизното линейно ролково водене, комбинирано с високоякостен зъбен ремък със стоманени обтегачи, насочва носачите на детайлите до всяка желана позиция.
Системата от въртящи се носачи на детайли ви предлага много предимства:

Кратко време на цикъла
Всяка обработка, монтаж и т.н. могат да се извършват в зоната на -линейното- ролково водене. Точността на позициониране се определя предварително от зъбния ремък, като може да се пропусне повдигането и фиксирането на носителя на детайла в станцията за обработка.

ниска нужда от пространство
Линейното разположение води до значително по-ниска нужда от пространство, отколкото например при въртящите се маси. Чрез връщането на носачите на инструменти под нивото на обработка се спестява допълнително място и по този начин системата може да бъде изградена много тясно.

лесно интегриране в съществуващи системи
В сравнение с въртящите се маси линейната система за носене на детайли се интегрира много по-лесно в съществуващи системи, особено по отношение на подаването и отнемането на материала.

Гъвкав дизайн
Новата система за носене на детайли може много лесно да се адаптира към вашите изисквания. Предлага се практически всяка желана дължина, разстоянието между отделните носачи за детайли може да се избира свободно, както и размерът и дизайнът на монтажните плочи. Две или повече системи могат да се разположат една до друга, така че да се транспортират дори по-големи детайли. Задвижването и управлението могат да се избират свободно, при поискване се предлага и подходящо адаптиране (фланец).

рентабилно
Благодарение на широкото използване на стандартни компоненти, системите с много обработващи станции в частност могат да се реализират и рентабилно.

Още новини


Обръщателни пръстени GAUR
Разработваме продуктите си на площ от над 4...