Каталог
Каталог

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Кристиан Кирхбаумер е новият ръководител на глобалния маркетинг на бизнес единицата Stabilus Industrial

Кристиан Кирхбаумер поема поста ръководител на глобалния маркетинг в бизнес звено "Индустриално" на Stabilus Group. Освен Stabilus като водеща марка, това бизнес звено включва и марките ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern и Tech Products. Те са известни предимно с продукти и услуги в областта на автоматизацията, контрола на вибрациите и движението, както и с продукти за безопасност. Stabilus и нейните дъщерни дружества предоставят на индустриалните клиенти уникална гама от решения за компоненти и услуги под един покрив. С безбройните решения, много от които персонализирани, се абсорбират ударите и вибрациите, намалява се износването и се оптимизират процесите.

През 2016 г. Stabilus започна да развива бизнес с индустриални клиенти чрез придобиване на различни марки. От една страна, тези потребители, техните конструкции и дизайни се възползват от широката гама висококачествени и високопроизводителни компоненти, които бизнес подразделението Industrial може да осигури. От друга страна, те се възползват и от комбинирания опит и иновативните решения на екипите по развойна дейност и продажби, които са обединени под ръководството на Stabilus, световен лидер на пазара на газови пружини, амортисьори и електромеханични задвижвания.

Кристиан Кирхбаумер има 15-годишен професионален опит на различни позиции в международния маркетинг и идва със съответния опит в ребрандирането, позиционирането на марката и дигиталния маркетинг. През следващите месеци той ще оформи глобално активните маркетингови екипи на новосформираното бизнес звено Stabilus Industrial в глобално мрежово маркетингово звено, като допълнително ще подпомага планираното разширяване в Азия. Юрген Роланд, дългогодишен управляващ директор на ACE Stoßdämpfer GmbH и вицепрезидент и ръководител на Stabilus Industrial, коментира: "Ще комуникираме нашите специализирани марки и техните предимства за индустриалните клиенти и същевременно ще ги обединим под един покрив. По този начин принадлежността към международния пазарен лидер Stabilus става още по-видима."

Още новини

С новите си амортисьори ACE Stoßdämpfer GmbH от Лангенфелд добавя здрави решения за еднократна употреба към своето портфолио в областта на продуктите за безопасност. Те са изработени от специални алуминиеви или стоманени тръби, които се сгъват по предназначение при сблъсък и преобразуват кинетичната енергия от удара в топлина. Елементите на машината предпазват конструкциите в случай на инцидент чрез високо и равномерно разсейване на енергията от 98%. Амортисьорите на ACE Stoßdämpfer GmbH предлагат голяма дългосрочна стабилност при ежедневна експлоатация, както и отлична защита в случай на аварийно спиране. Освен това те са лесни за инсталиране и подмяна след катастрофа.
Изискванията за мониторинг на околната среда при асептичната обработка във фармацевтичната и здравната индустрия стават все по-строги. За да предостави на лабораториите нов златен стандарт за микробиологичен мониторинг и вземане на проби от активен въздух, британската компания Pinpoint Scientific разработи иновативна система. За по-добра работа ImpactAir-140 вече е оборудвана с хидравлични амортисьори, предоставени от ACE Fabreeka UK.