RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Това е ензим, който образува кръстосани връзки между протеиновите молекули. Основните продуктови групи с използване на трансглутаминаза:
месни продукти, колбаси, морски дарове, хлебни изделия, млечни и вегански продукти.
Съществуват ползи от използването на TG:
* Подобрява текстурата на месото
* и свързването на парчетата месо
* Намалява съдържанието на фосфати
* Намалява загубата на вода по време на готвене
* Подобрява крайната текстура на продуктите с ниско съдържание на натрий
* Подобрява текстурата и еластичността
* Увеличава здравината на гела, като улеснява загубата на протеини
* Намалява съдържанието на смоли и желатини
и др.
Най-голямо приложение намира за: месни продукти, млечни продукти, морски дарове, хлебни изделия, сирене/котешки продукти, веган продукти.
Категория
Оферти
Държава
Полша
Място
Rzeszow