Каталог
Каталог

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

18.11.2024 11:35

Трансглутаминаза - хранителна добавка и хранителен ензим

Отговор на обявата

Трансглутаминазата е хранителна добавка.

Това е ензим, който образува кръстосани връзки между протеиновите молекули. Основните продуктови групи с използване на трансглутаминаза:

месни продукти, колбаси, морски дарове, хлебни изделия, млечни и вегански продукти.

Съществуват ползи от използването на TG:

* Подобрява текстурата на месото
* и свързването на парчетата месо
* Намалява съдържанието на фосфати
* Намалява загубата на вода по време на готвене
* Подобрява крайната текстура на продуктите с ниско съдържание на натрий
* Подобрява текстурата и еластичността
* Увеличава здравината на гела, като улеснява загубата на протеини
* Намалява съдържанието на смоли и желатини
и др.

Най-голямо приложение намира за: месни продукти, млечни продукти, морски дарове, хлебни изделия, сирене/котешки продукти, веган продукти.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Полша

Място
Rzeszow

Допълнителна информация