Каталог
Каталог

Retek Motion Co.,Ltd

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

17.10.2024 16:25

ДВИГАТЕЛ BLDC-W86109

Отговор на обявата

предназначени за подпомагане на системите за катерене и повдигане

W86109A

Този вид безчетков ротор е предназначен за подпомагане на системи за катерене и повдигане, който се отличава с висока надеждност, висока издръжливост и висока степен на преобразуване на ефективността. В него е използвана усъвършенствана безчеткова технология, която не само осигурява стабилна и надеждна изходна мощност, но и има по-дълъг експлоатационен живот и по-висока енергийна ефективност. Такива двигатели се използват в различни приложения, включително в помощни средства за планинско катерене и предпазни колани, а също така играят роля в други сценарии, които изискват висока надеждност и висок коефициент на преобразуване на ефективността, като например оборудване за промишлена автоматизация, електрически инструменти и други области.


Въведение в производството


Този безчетков двигател включва следните характеристики. Използването на усъвършенствана безчеткова технология намалява използването на износващи се части в традиционните двигатели и подобрява цялостната надеждност и стабилност. Конструкцията на вътрешния ротор намалява механичното износване, удължава експлоатационния живот на двигателя и намалява разходите за поддръжка. Безчетковата конструкция намалява загубите на енергия и подобрява използването на енергията, като по този начин се постига по-висок коефициент на преобразуване на ефективността.

Безчетковите двигатели играят важна роля в помощните средства за планинско изкачване. Високата му надеждност и високият коефициент на преобразуване на ефективността осигуряват стабилна работа на оборудването в тежки условия, осигурявайки на потребителите по-безопасно и надеждно преживяване. В същото време той се използва широко и в системите за предпазни колани, за да осигури на пътниците по-надеждна защита.

Накратко, безчетковият роторен двигател осигурява надеждна поддръжка на мощността за различни сценарии на приложение със своята висока надеждност, висока издръжливост и висок коефициент на преобразуване на ефективността и е незаменим ключов компонент в съвременната индустриална област.


Обща спецификация:

l Номинално напрежение: 130VDC

l Тест за издръжливост на двигателя на напрежение: 600VAC 50Hz 5mA/1S

l Номинална мощност: 380

l Максимален въртящ момент: 120N.m

l Максимален ток: 30A

l Производителност на празен ход: 90 об/мин/0,65 А

Производителност при натоварване: 78RPM/5A/46,7N.m

l Коефициент на редукция: 40

l Клас на изолация: F

l Тегло: 5,4 kg



Приложение:
Електрическо оборудване за катерене, предпазни колани и т.н.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Suzhou,215129

Място
Bldg 10,199 Jinfeng RD,New District

Допълнителна информация