Каталог
Каталог

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Wetter Фабрика за телени мрежи от неръждаема стомана за промишлени и търговски решения за телени мрежи

Отговор на обявата

Фабриката за телени мрежи от неръждаема стомана Wetter е водещ производител и износител на цялостна гама от висококачествени продукти от телени мрежи от неръждаема стомана. Ние задоволяваме широк спектър от промишлени и търговски нужди, като предлагаме разнообразна гама от телени мрежи, филтърни платна, сита и тел от неръждаема стомана.

Ненадминат избор и прецизност:
Нашата основна сила се крие в голямото разнообразие на произвежданите от нас телени мрежи и филтърни платна от неръждаема стомана. Използваме първокласни материали, за да изработим тъкани телени мрежи и филтърни платна, щателно проектирани да отговарят на вашите специфични изисквания. Това включва предварително изрязани сита за кариери, парчета с размери по поръчка, дискове, ленти и широка гама от готови филтърни продукти. Всеки продукт е щателно изработен с точни диаметри на телта и размери на отворите, което гарантира оптимална производителност при вашето уникално приложение.

Адаптирани решения за разнообразни приложения:
Ние разбираме важността на гъвкавостта, поради което предлагаме богат избор от марки и модели на тъкане, които да отговарят на вашите специфични нужди. Нашето продуктово портфолио включва:

Обикновено тъкане:

Този прост модел с квадратни или правоъгълни отвори е идеален за приложения като филтри, утайници, екрани и мрежи против комари.

Плетене с кепър:

Тази тъкан се отличава с преплитане на две части над и под и предлага изключителна стабилност и здравина, което я прави подходяща за приложения, подобни на обикновената тъкан.

Холандска тъкан:

Това сплитане дава предимство на здравината и ефективността на филтриране с по-големия диаметър на проводника на основата. Използва се предимно при производството на филтри.

Холандска туид тъкан:

Комбинирайки модела на кепър с по-дебела вътъчна тел, тази тъкан се отличава със своите качества при задачи за филтриране под високо налягане в различни индустрии.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shandong