Каталог
Каталог

07.10.2024 15:00

EUR-EPAL палети

Отговор на обявата

Ние сме един от най-големите производители на палети EUR-EPAL както в Полша, така и в Централна и Източна Европа. Производственият ни капацитет достига 3 600 000 EUR-EPAL палети годишно, поради което сме сред водещите производители на този най-стандартизиран продукт.

Благодарение на високото качество на нашите палети, отличния ни персонал и индивидуалния ни подход към всеки клиент сме се превърнали в бизнес партньор на повече от 750 компании. Доставяме както на глобални, международни компании със заводи, разположени в цяла Европа, така и на местни семейни фирми.
Дългогодишният опит в производството на палети и високоавтоматизираните производствени процеси ни позволиха да отговорим на очакванията дори на най-взискателните клиенти в областта на хранително-вкусовата, опаковъчната и фармацевтичната промишленост.

Доверието, което спечелихме, и партньорският подход доведоха до дългосрочно сътрудничество в областта на доставките на палети за полски и чуждестранни лидери на пазара на бързооборотни стоки.

Translated with DeepL.com (free version)


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
European Union