Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

01.10.2024 14:05

Изолатори от стоманени въжета за изолиране на вибрации

Отговор на обявата

Висококачествено потискане на вибрациите

Обърнете се към Enidine за висококачествени компоненти за виброизолация, като например изолатори от стоманени въжета и компактни изолатори от стоманени въжета. Нашите изолатори от стоманени въжета имат кабел от неръждаема стомана и алуминиеви фиксиращи пръти, отговарящи на изискванията на RoHS, което осигурява отлични възможности за виброизолация. Продуктите за виброизолация от стоманени въжета са устойчиви на корозия, което ги прави екологично стабилни и осигурява висока производителност в различни приложения. Изолаторите не се влияят напълно от масла, химикали, абразиви, озон и екстремни температури.

Компактният изолатор от стоманено въже е по-малък от традиционното стоманено въже и може да абсорбира удари и вибрации в малки пространства. Едноточковият монтаж предлага гъвкавост за интегриране в съществуващи продукти.

С разнообразните възможности за монтаж, моделите на обтягане и вариациите на размерите, продуктите на спиралните изолатори могат да помогнат на вашите системи да отговорят на всички изисквания за промишлени, военни и търговски приложения. Enidine има ангажимент към качеството и всички продукти могат да отговарят на индустриални стандарти като DEF STND 0755, MIL STD 810, BV43 44, MIL-STD 167, STANAG 042, MIL S 901 и MIL E 5400.

Както компактните изолатори за стоманени въжета, така и изолаторите за стоманени въжета могат да се използват при компоненти на камбузи, където двигателите и вентилаторите произвеждат вибрации върху околните конструкции. Те могат да се използват и за контрол на вибрациите и топлинните разширения.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Германия