Каталог
Каталог

Stingl Systems GmbH

01.10.2024 01:05

Система за оползотворяване на енергия за асансьори

Отговор на обявата

ERS 2G - Система за възстановяване на енергия за асансьори

Съхранява енергията, която асансьорът губи при спиране на двигателя, за да я върне при следващото използване. Икономия на енергия до 70 % без хармонични изкривявания и без допълнителна консумация в режим на готовност с проста двупроводна връзка към всяко задвижване.

ERS 2G е двупосочен високоефективен DC/DC преобразувател, в който е интегриран модул за съхранение на енергия от ултракондензатори. Достатъчно е много просто свързване на ERS 2G към всяко задвижване VVVF, за да се превърне асансьорът в рекуперативен асансьор със съхранение.

Подробно:

- Достатъчно е простото свързване към постояннотоковата връзка на задвижването, за да може системата автоматично да съхранява енергията в суперкондензаторите, когато тя се генерира, и да я връща, когато се консумира.

- Модулите със суперкондензатори предлагат по-добра плътност на мощността и стабилност на циклите от батериите. Поради това те са най-доброто възможно решение за приложения с бързо зареждане и разреждане, като например асансьори.

- Свръхкондензаторите не изискват поддръжка.

- Лесно се интегрират както в нови, така и в съществуващи асансьори, без да е необходима подмяна.

 

Предимства на използването на ERS 2G:

- Възстановява и съхранява енергията, генерирана от асансьора, за да я върне при следващото му използване или да поддържа режима на готовност на задвижването.

- Без обратна връзка с мрежата. Няма проблеми с хармоници.

- Осигуряване на подобрение в класификацията на ефективността на асансьора.

- Асансьорът всъщност консумира по-малко енергия от мрежата.

- Много просто двупроводно свързване към всяко задвижване, независимо дали е ново или съществуващо.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Германия