Каталог
Каталог

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

16.08.2024 15:00

Топчета от силикагел

Отговор на обявата

Силициев гел

Външен вид: Бяла, синя или оранжева топка


Основни видове силикагел:

А-тип силикагел, порест, бял;

Тип А силикагел, порист, син;

Силикагел тип А, порист, оранжев;

Силикагел тип А, бял, на бучки;

Тип В силикагел топче;

С-тип силикагел, бял;

Топче от силикагел с пори;

Силикагел за котки;

РЕЗУЛТАТИ ОТ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ НА АРТИКУЛИТЕ

КАПАЦИТЕТ НА АДСОРБЦИЯ (RH20%) 10.5MIN 10.7
РАЗМЕР НА ЧАСТИЦИТЕ 2-4MM 2-4MM
ЗАГУБА ПРИ НАГРЯВАНЕ 2,0MAX 1,1
PH 4-8 5
КВАЛИФИЦИРАНО СЪОТНОШЕНИЕ НА СФЕРИЧНИТЕ
ГРАНУЛИ % 82MIN 96
СПЕЦИФИЧНО СЪПРОТИВЛЕНИЕ 3000MIN 4000


Приложение:

1.Силициев гел се използва главно за пречистване на газ на силикагел, изсушител, агент за регулиране на влажността на въздуха и носител на катализатор, и рафинирани нефтохимически продукти за разделяне и пречистване на органични продукти на дехидратация.

2.Той се използва широко в нефтохимическата промишленост, оръжия и боеприпаси, инструменти и измервателни уреди, електронни компоненти, електрическо оборудване, резервни части за машини, домакински уреди, храни, лекарства, кожени изделия, облекло обувки и шапки, текстил и други форми на опаковки влагоустойчиви.

3.Силикагелът тип В е вид добър адсорбционен материал, може да се използва като влагоустойчив материал за контрол на влажността, предотвратяващ оросяването на опаковките, абсорбент на течности, адсорбционен изсушител, носител на катализатор, за хранене на семейните домашни любимци и за производство на ароматен силикагел.

4.Силикагелът тип С с груба сферична форма се използва главно в газопречистващи агенти, изсушители и изолационни масла за отстраняване на киселини и др;

5.Може също така да се използва за носител на катализатор, изсушител, препарат за почистване на газове и течности и т.н., като в същото време може да отстранява органични киселини и високи полимери в изолационното масло.

6 силикагел котешки тоалетни са идеални за абсорбиране на миризмата на урина и фекалии на домашните любимци. лесно може да ограничи растежа на бактериите, а също така да поддържа хигиената. допълнителен контрол на миризмите! Тя може да абсорбира и задържа миризмата на урина и изпражнения, като по този начин поддържа въздуха в стаята ви свеж и чист.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan