Каталог
Каталог

DONGGUAN FANGZHAN INDUSTRIAL CO.,LTD.

DONGGUAN FANGZHAN INDUSTRIAL CO.,LTD.

DONGGUAN FANGZHAN INDUSTRIAL CO.,LTD.

16.08.2024 14:00

4KHDMI Видео HD кабел

Отговор на обявата

True 4K, позлатен конектор, синхронизация на аудио и видео, 0,5 м-50 м, екраниране с алуминиево фолио + оплетка + заземителен проводник, с възможност за персонализиране

Характеристики и предимства

Висока яснота: Поддържа разделителна способност 4K (3840x2160 пиксела), която може да представи по-детайлна и реалистична картина.
Висока пропускателна способност: Кабелите от версия HDMI 2.0 и по-висока поддържат скорост на предаване на данни до 18 Gbps, което осигурява стабилно предаване на 4K видеосигнали.
Дълго разстояние на предаване: Някои HDMI кабели с технология с оптични влакна могат да постигнат по-дълги разстояния на предаване, за да отговорят на нуждите на системите за домашно кино, центровете за данни и други сложни сценарии.
Силна защита от смущения: HDMI кабелът с оптични влакна не се влияе от електромагнитни смущения и все още може да поддържа стабилна производителност на предаване в сложна среда.
Добра съвместимост: поддържа обратна съвместимост, т.е. по-висока версия на HDMI кабела може да бъде свързана към по-ниска версия на HDMI интерфейсни устройства.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Fangzhan Industrial Co., Ltd., Room 301

Място
Building 6, No. 6 Yanhai Road, Yongtou Community, Chang'an Town, Dongguan