Каталог
Каталог

Пресни плодове от Португалия

13.08.2024 10:45

Пресни плодове от Португалия

Отговор на обявата

На слънчевия бряг на Европа, в Алгарве, Португалия, ние от Quinta dos Passaros произвеждаме нашите пресни плодове от 1993 г. насам, в съответствие с екологичните принципи, точно както природата е предвидила.

Нашият уебсайт ви предлага възможността да поръчате пресни, натурални и необработени плодове от нашата портокалова ферма с площ 65 хектара удобно онлайн. Горди сме да ви предложим широка гама от висококачествени продукти, които идват директно от нашата ферма и от избрани португалски производители.

асортиментът ни включва плодове, необработени портокали и авокадо, зеленчуци, бадеми, ядки, сушени плодове, подправки, маслини, зехтин, сирене, колбаси, какао, кафе, чай, мед, цветен прашец, рибни специалитети, плодови пасти, натурална морска сол Алгарве, вина, портвайн, медроньо.

Нашите продукти са внимателно подбрани, за да донесат късче от Португалия за традиционната средиземноморска диета директно във вашия дом.

Отдаваме голямо значение на качеството и устойчивостта, поради което извършваме събирането на реколтата си с най-голямо внимание. Какво прави нашата система толкова специална? Първо събираме и обработваме вашите поръчки. Сухите продукти се събират предварително. Подготвя се необходимата за вашата поръчка транспортна кутия. Плодовете се събират малко преди тръгването на хладилния камион и се опаковат заедно с вашата поръчка. Нашите продукти се транспортират в хладилник, за да пристигнат свежи и неповлияни от атмосферните условия. Семейство Дорнхоф се отличава с отлично обслужване на клиентите и лично отношение. Стремим се не само да ви предложим продукти с най-високо качество, но и да ви създадем незабравимо изживяване при пазаруване. Открийте разнообразието и вкуса на Португалия с Quinta dos Pássaros и се вдъхновете от нашите ръчно подбрани продукти.



Очакваме с нетърпение да ви приветстваме в нашата семейна общност! Нашият всеотдаен екип ще се погрижи поръчките ви да достигнат до вас бързо и надеждно. Семейство Дорнхоф е символ на отлично обслужване на клиентите и лично отношение.

Стремим се не само да ви предложим продукти с най-високо качество, но и да ви създадем незабравимо преживяване при пазаруване. Открийте разнообразието на Португалия.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Португалия

Регион
Silves

Място
Sitio das cabeças 165 T 8300-020 Silves