Каталог
Каталог

MikroBiotiX e.U.

MikroBiotiX e.U.

MikroBiotiX e.U.

31.07.2024 00:00

MikroBiotiX e.U.

Отговор на обявата

MikroBiotiX e.U. е компания, която използва ефективни микроорганизми по естествен, биологичен и безопасен начин. MikroBiotiX регулира чревната флора и подпомага физическото благополучие. Микроорганизмите на MikroBiotiX са от решаващо значение за здравето на хората, животните и природата. Разнообразните възможности за приложение на MikroBiotiX варират от насърчаване на здравето до грижа за градината и опазване на околната среда.

Ефективните микроорганизми спомагат за регулиране на чревната флора и укрепване на здравето на хората и животните. МикроБиотикс Power Boost предлага естествен начин за повишаване на благосъстоянието, без да се налага да се прибягва до синтетични препарати или хранителни добавки.

Ефективните микроорганизми могат да спомогнат за поддържане на баланса в организма. MikroVeda за езера и аквариуми подобрява качеството на водата и създава оптимални условия за растенията и животните.

Ефективните микроорганизми могат да се използват и в селското стопанство за подобряване на качеството на почвата и увеличаване на добивите. В дома естествената бактериална флора може да потисне вредните микроорганизми. Продуктите MikroBiotiX са символ на най-високо качество и съдържат висока концентрация на ефективни микроорганизми, които имат положителен ефект върху хората, животните, водата и почвата.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Австрия

Регион
Grünbach am Schneeberg

Място
Neusiedler Straße 25 2733 Grünbach am Schneeberg