Каталог
Каталог

WJ-LEAN Technology Co., Ltd.

WJ-LEAN Technology Co., Ltd.

  • ISO9001
  • IS014001

WJ-LEAN Technology Co., Ltd.

  • ISO9001
  • IS014001

31.07.2024 17:00

Алуминиеви системи за вграждане

Отговор на обявата

Диаметър 43 мм стандартен размер 1,7 мм дебелина анодизирана тръба от алуминиева сплав за система Каракури.

Алуминиевите тръби от серия 43 обикновено се използват в среди, където се изисква висока товароносимост, а дебелината от 1,7 mm осигурява на потребителя достатъчна товароносимост. В сравнение с конвенционалните постни тръби, алуминиевите тръби са покрити със смола и са тънки, и тъй като дозиращите връзки също са изработени от алуминий, те не се възобновяват при подмяна. Освен това повърхността на алуминиевата тръба е обработена с киселиноустойчив алуминий, така че може да се поддържа, за да запази красотата си дълго време. Повърхността на алуминиевата тръба също е покрита, за да се намали окисляването и да се запази фабричната чистота.
Характеристики на продукта


1. Алуминиевите тръби на WJ-LEAN са с международен стандартен размер и могат да се прилагат към всички компоненти с международен стандарт.

2. Лесен монтаж, за завършване на монтажа е необходима само отвертка. Материалът е екологично чист и възстановим.

3. Обработка на повърхността на алуминиевата сплав с оксидация, гладка повърхност без грапавини, след като съставът на цялостната система е красив и разумен.

4. Разнообразен дизайн на продукта, производство по поръчка "Направи си сам", може да отговори на нуждите на различни предприятия.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Guangdong, China

Място
worldwide

Крайна дата
08.07.2025 18:00

Допълнителна информация