Каталог
Каталог

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.08.2024 10:10

Неорганичен полимерен коагулантПолиалуминиев хлорид CAS номер: 1327-41-9

Отговор на обявата

Полиалуминиев хлорид при пречистване на отпадъчни води


Полиалуминиевият хлорид (PAC) е неорганичен полимерен коагулант, използван в процесите на пречистване на вода. Той спомага за отстраняването на замърсяванията, като образува флоки, които лесно се отделят от водата.


Наименование на продукта: Полиалуминиев хлорид
CAS номер: 1327-41-9
EINECS номер: 215-477-2
HS.Code: 28273200
Молекулна формула: AlnCl(3n-m)(OH)m
Чистота (%): 28 % до 31 %
Външен вид: като жълтеникав до кафеникав прах или бледожълт прах
Опаковка: Торби, варели или контейнери за насипни товари

Употреби на полиалуминиев хлорид
Обработка на вода: PAC се използва широко в процесите на пречистване на вода за избистряне и пречистване на водата. Той ефективно отстранява суспендираните частици, мътността и колоидните вещества, като подобрява цялостното качество на водата.
Пречистване на отпадъчни води: PAC се използва в пречиствателните станции за отпадъчни води, за да подпомогне коагулацията и флокулацията на замърсителите, което позволява лесното им отстраняване. Той помага за отстраняването на замърсители, органични вещества и тежки метали от промишлени и общински отпадъчни води.
Пречистване на питейна вода: PAC се използва при пречистването на питейна вода, за да се гарантира нейната безопасност и съответствие с регулаторните стандарти. Той подпомага отстраняването на замърсявания, включително бактерии, вируси и органични съединения.
Хартиена и целулозна промишленост: PAC се използва в хартиената и целулозната промишленост като помощно средство за задържане и фиксатор на пълнители. Той подобрява задържането на влакната и пълнителите, което води до подобряване на качеството на хартията и повишаване на ефективността на производството.
Текстилна и багрилна промишленост: PAC намира приложение в текстилната и багрилната промишленост за отстраняване на цветове и пречистване на отпадъчни води. Той спомага за отстраняването на багрила и органични замърсители от текстилните отпадъчни води.

 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Henan

Място
Zhengzhou City

Крайна дата
03.04.2026 07:35