Каталог
Каталог

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:55

2-6 места Електрическа количка за голф , високо качество на улицата

Отговор на обявата

Персонализирана количка за голф - Високоякостна основна рамка от въглеродна стомана или алуминиева сплав - Без нужда от поддръжка на оловно-киселинна батерия или литиева батерия - Максимална скорост от 60 км/ч до 80 км/ч - MOQ: 1 Приемаме също OEM и ODM поръчка за над 6 места за голф количка, добре дошли да ни изпратите изисквания.

Модерен дизайн на предната и задната част на каросерията
Предната и задната част на електрическата количка за голф са модерни и красиви, те са оформени чрез инжекционно формоване на ABS инженерна пластмаса, които са уникален дизайн, разработен съвместно от дизайнерите на Hulk и дизайнерите в автомобилната индустрия.

Опционална основа от стоманена/алуминиева сплав
Основата на електрическата количка за голф може да бъде изработена от стоманена рамка или рамка от алуминиева сплав в зависимост от нуждите на клиента, което може да осигури по-висока здравина и издръжливост, осигурявайки ви по-безопасно и по-комфортно шофиране.

Високояркостна кристална светлина на автомобила
Електрическата количка за голф използва предни и задни комбинирани високояркостни кристални лампи, които са красиви на външен вид и са преминали CE сертификат. Светлината има силно проникване и голямо разстояние на осветяване, което прави шофирането през нощта по-безопасно.

Мехатронно интегрирано задвижване на задния мост
Електрическата количка за голф използва електромеханично интегрирано задвижване на задния мост с корпус от алуминиева сплав, който е с по-ниско тегло. Повърхността на зъбите на зъбните колела е карбуризирана и шлифована, което води до нисък шум и дълъг експлоатационен живот.

Красиви и удобни седалки
Седалките на електрическата количка за голф са изработени от меки и удобни материали, проектирани са ергономично, за да подобрят максимално комфорта при шофиране, и изглеждат по-стилно и луксозно.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shandong

Място
Qingdao

Допълнителна информация